Hrvatska / Na rolama, u skijaškom odijelu i sa štapovima projurio Zagrebom

08. 04. 2020. u 19:57:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 114

Facebookom se širi video jednog osebujnog rolera, ili možda bolje skijaša, koji juri Zagrebom. Naime, na stranici Dubrava.hr pojavio se video čovjeka u rolama, sa skijaškim štapovima, kacigom i u odijelu koje izgleda kao da je skijaško, kako juri Zagrebom, u blizini raskrsnice s Dankovečkom.

Video je iz auta snimio 24-godišnji mladić u nedjelju popodne: “Samo se stvorio. Prijatelj koji je vozio i ja ostali smo šokirani, nismo mogli vjerovati da ima i štapove”, kaže nam kazao je.

“Čovjek je fino stao na semafor kao i mi i čekao da se upali zeleno svjetlo. Prijatelj i ja smo gledali u nevjerici u njega i komentirali da znamo da smo u karanteni i zatvoreni doma, ali da nismo baš toliko poludjeli. Na semaforu smo ga i krenuli snimati jer smo to jednostavno morali zabilježiti”, govori mladić.

Dodao je kako su i ostali vozači bili u nevjerici: “Svi su ga gledali i nisu mogli vjerovati što vide. Kada se zeleno upalilo, najnormalnije je krenuo kao i mi”.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA