Melania Trump oduševila javnost: S djecom uređivala baštu i plijevila korov

Radiosarajevo.ba
Melania Trump oduševila javnost: S djecom uređivala baštu i plijevila korov
Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melania Trump još jednom je oduševila javnost, nakon što je prošlog vikenda odlično obavila ulogu domaćice u tradicionalnom jednogodišnjem uređivanju bašte Bijele kuće.

Naime, ona je sjajno nastavila tradiciju svoje prethodnice Michelle Obame, te je ovog vikenda ugostila djecu iz jedne lokalne škole i zajedno s njima uređivala baštu u kojoj baštovani bijele kuće uzgajaju voće, povrće i razno ljekovito bilje, prenosi CNN.

"Veliki sam poštovalac zdrave hrane, koja uvijek utječe da moj mozak i tijelo budu zdravi i u formi", kazala je prva dama ovim povodom.

Sjajna zabava oduševila je i mališane koji su pomagali prvoj dami u njenom baštovanskom poslu, a bilo je i onih koji nisu mogli vjerovati da su u njenom društvu, pa su je neki od njih pitali: "Da li ste vi zaista Melania Trump?"

Javnost je posebno zainteresirala činjenica da je prva dama aktivno učestovavala u sađenju novih biljaka i plijevljenju korova, čime je pokazala da ne planira ugasiti vrt svoje prethodnice, kako su to ranije mediji predstavljali.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije