Ljubila se s ocem usred emisije: Snimak zgrozio sve

Radiosarajevo.ba
Ljubila se s ocem usred emisije: Snimak zgrozio sve
Print Screen / Kćerka i otac

Video prilog iz emisije u kojoj se otac (49) i kćerka (26) ljube za nagradu od 1.000 australskih dolara obišao je svijet i mnoge zgrozio.

Nesvakidašnji trenutak dogodio se u emisiji "The Kyle and Jackie O Show" u sklopu bizarnog izazova pod nazivom "Dečko ili otac?".

U njemu se kandidati moraju zajedno pojaviti u emisiji, a voditelji pogađaju da li se radi o paru ili o ocu i kćerki. 

Pobjednici koji uspiju da zavaraju voditelje osvajaju 1.000 tamošnjih dolara, a Nick i Stasy su bili izričiti u svojoj namjeri da osvoje nagradu. Čak su se držali za ruke i cmoknuli prije ulaska u studio. 

Na putu do poljupca voditelji su im postavljali seksualna pitanja kako bi im izazvali neprijatnost, ali oni su spremno odgovarali čak i na pitanja o pozama i oralnom seksu. 

"Volim biti dole, apsolutno", odgovorio je Nick na pitanje koju pozu preferiraju, a kćerka je to potvrdila kimnuvši glavom. 

Voditelji nakon svega nisu mogli da prelome radi li se o paru ili o ocu i kćerki pa su ih izazvali da se poljube. 

"Mora biti dečko", govorila je voditeljica, dok njen kolega dodaje: "Niko ne ljubi oca tako... osim ako živite u planinama i nemate susjeda." 

Nick i Stasy su tada otkrili da su zapravo otac i kćerka, a svi u studiju su ostali u šoku.

Video pogledajte na OVOM LINKU.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije