Kupila novčanik preko interneta, a onda se zgrozila kada je vidjela šta je unutra

0
Radiosarajevo.ba
Kupila novčanik preko interneta, a onda se zgrozila kada je vidjela šta je unutra
Foto: Collage / Novčanik

Online kupovina može biti izuzetno praktična, ali ponekad se pretvori u pravu noćnu moru. Svi se nadamo da će nam proizvod stići baš onakav kakav smo vidjeli na web stranici, ali to nažalost nije uvijek slučaj.

Upravo ovakvo neugodno iskustvo doživjela je jedna korisnica TikToka koja je svoju priču podijelila sa svojim pratiocima, izazvavši val šoka i nevjerice.

Korisnica je naručila novčanik koji je dugo čekala, ali ono što je zatekla kada je paket napokon stigao, ostavilo ju je bez riječi. Novčanik je na prvi pogled izgledao kao onaj koji je željela, ali kada ga je otvorila, imala je što vidjeti. Pregrade u novčaniku bile su napravljene od kartonskih kutija u kojima su se nalazili testovi za COVID-19. Postava novčanika bila je skoro uništena, a kartonski dijelovi bili su vidljivi ispod.

Danas će biti izabran novi rektor Univerziteta u Sarajevu

Danas će biti izabran novi rektor Univerziteta u Sarajevu

Ovaj snimak ubrzo je postao viralan, sakupivši gotovo dva miliona lajkova na TikToku. Komentari su se nizali, a malo ko je mogao vjerovati da se prevaranti i dalje služe ovakvim trikovima. Nakon brojnih priča o kupcima koji su naručivali telefone, a dobivali kutije od keksa ili čak cigle, ovaj slučaj pokazuje da su prevaranti pronašli nove načine za obmanu kupaca.

Ova priča služi kao podsjetnik svim online kupcima da budu oprezni i pažljivi prilikom naručivanja proizvoda s interneta, te da uvijek provjeravaju recenzije i reputaciju prodavača kako bi izbjegli slične situacije, javlja Klik.

@emperkyxxxx

caught me off guard @SHEIN recycling slay

♬ original sound - Sound Central

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije