Kristijan Iličić iz Južnog Sudana se pita: Da li je ovo najluksuzniji smještaj?

1
Radiosarajevo.ba
Kristijan Iličić iz Južnog Sudana se pita: Da li je ovo najluksuzniji smještaj?
Foto: TikTok / Kristijan Iličić objavio priču iz Južnog Sudana

Kristijan Iličić, poznati svjetski pustolov i influencer objavio je na svojim društvenim mrežama fotografije iz Južnog Sudana, najnovije destinacije koju je posjetio.

Kao aktivni korisnik većine društvenih mreža, na svom TikTok profilu postavio je zanimljiv video smještaja kojeg je dobio u ovoj afričkoj zemlji. U komentaru je napisao:

"Najluksuzniji smjestaj u kojem sam spavao i mali recap ovog ludog dana! Dojmovi?", a ova objava sa TikToka dobila je preko 8000 lajkova te skoro 150 komentara drugih korisnika...

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Pratiteljima na Facebooku Iličić je dao više informacija ali i utisaka o njegovom posljednjem putovanju. Osvrnuo se na situaciju u Južnom Sudanu, ali je pisao i o svojim prethodnim iskustvima.

Naglasio je kako je "mnogo toga i loše i krivo u ovome svijetu, dobra su pogrešno raspoređena, ljudska prava narušena, puno je nepravde", te da, iako se uvijek trudi tražiti ono dobro i pozitivno u svemu, ni on "nije imun ili slijep na ono loše što se događa". 

Iličić je u objavi naglasio i to kako ga "od svih stvari uvijek nekako najviše dotakne tuga u dječjim očima" konstatirajući kako je "na to slab". Šta je sve napisao poznati travel bloger iz Hrvatske možete pročitati u nastavku. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije