Kako je dobila vozačku: Oštećenja na automobilu pokušala da obriše rukom

Radiosarajevo.ba
Kako je dobila vozačku: Oštećenja na automobilu pokušala da obriše rukom
Foto: Screenshot / Vozač koji je sjedio u automobilu iza nje sve je snimio

Na Facebooku je objavljen videozapis na kojem nepoznata žena pokušava da isparkira automobil i u tome nikako ne uspijeva, a svojim nespretnim pokušajima oštećuje automobil parkiran sa njene lijeve strane.

Vozač koji je sjedio u automobilu iza nje sve je snimio, a na videu se jasno vidi kako se žena muči s napuštanjem parkinga.

Ono što je najviše iznenadilo i nasmijalo korisnike Facebooka je situacija u kojoj žena oštećenja na automobilu pored sebe u jednom trenu pokušava da obriše rukom, a potom se vraća u automobil i na kraju uspijeva da izađe sa parking mjesta.

Video je ubrzo postao viralan te je pokrenuo brojne reakcije. Iako su neki kritikovali autora videa da je trebalo da pomogne ženi u nevolji umjesto da je snima, većina se ipak složila da njeno posjedovanje vozačke dozvole predstavlja opasnost za ostale učesnike u saobraćaju.

„Ko je njoj dao vozačku dozvolu?“, „Jedini način da se njoj pomogne je da se pozove policija“, bili su samo neki od komentara, prenosi Index.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije