Kako dirljivo: Učenici pred prozorom pjevali bolesnoj učiteljci Hamidi

0
Radiosarajevo.ba
Kako dirljivo: Učenici pred prozorom pjevali bolesnoj učiteljci Hamidi
Foto: Screenshot / Šibenik uživo / Učenici pjevali učiteljici

Da najljepše stvari mogu doći i u najtežim trenucima, pokazali su učenici Osnovne škole Meterize u Šibeniku u Hrvatskoj.

Ovi domišljati učenici su, budući da im se razrednica Hamida Šarić uoči oproštajnog druženja povodom kraja škole razboljela, otpjevali njezinu najdražu pjesmu Petra Graše "Ako te pitaju".

Malo je reći da su je dirnuli u srce. I ne samo nju. Već i prolaznike.

Ne propustite: Njemačka violinistica Mira Foron na koncertu Sarajevske filharmonije

Ne propustite: Njemačka violinistica Mira Foron na koncertu Sarajevske filharmonije

"Njihova razrednica jučer se razboljela pa nije mogla biti s njima. Trebala je s njima danas imati oproštajno druženje, nekakvu verziju 'plesa sa zvijezdama'. Budući da razrednice nije bilo u školi, program se morao otkazati, pa su djeca među sobom došla na ideju da bi joj mogli doći pod prozor i otpjevati njenu najdražu pjesmu", rekla je jedna od majki za 24sata.hr.

"Rasplakali su roditelje i nju, bilo je predivno. I susjedi su bili oduševljeno, baš je bilo lijepo. Mislim da pored sveg lošeg što nas okružuje zaslužujemo čuti i jednu lijepu priču", dodala je ona.

Profesorica nije niti znala da će je učenici posjetiti.

"Pustila je suze. Bilo joj je jako drago, bila je baš iznenađena. Ona je i inače vrlo kreativna, kao druga mati im je", pojasnila je ona.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije