Kad bh. političar vozi automobil: Napravio tri prekršaja za minutu

Radiosarajevo.ba
Kad bh. političar vozi automobil: Napravio tri prekršaja za minutu
Nepoštivanja pravila i znakova jedan je od ponajvećih problema u saobraćaju širom Bosne i Hercegovine, te vozači često ukazuju na nesavjesnu vožnju svojih kolega u saobraćaju.

Tako je ovih dana jedan od motociklista iz Banja Luke objavio snimak vožnje jednog političara iz ovog bh. grada, koji je za manje od minut prekršio tri propisa, prenosi ATV.

Tačnije, motociklista je ukazao kako mu se, tokom vožnje Alejom svetog Save, na putu našao automobil koji je pokušao da se uključi u saobraćaj iz sporedne ulice. Tom prilikom, motociklisti je oduzeto pravo prvenstva prolaza i bio je prinuđen da se zaustavi dok je automobil prošao do semafora.

Bijesan zbog ovakve vožnje, motociklista je došao do automobila, a u njemu se nalazio narodni poslanik Drago Kalabić koji je, kako navodi motociklista, načinio još dva prekršaja, jer nije vezao pojas tokom vožnje, a i pričao je na telefon.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije