Influenserka iz Srbije doživjela horor: 'Taj strah koji sam osjetila je neopisiv'

2
Radiosarajevo.ba
Influenserka iz Srbije doživjela horor: 'Taj strah koji sam osjetila je neopisiv'
Foto: Screenshot / Isidora, influenserica iz Srbije

Poznata TikTokerka iz Srbije Isidora doživjela je uznemirujuće iskustvo u jednom kafiću. 

Kako je podijelila na svom TikTok profilu, za stol gdje je sjedila sa svojim drugaricama došao je nepoznati muškarac, kojeg nijedna nije pozvala. 

"Ne znam da li je on uopšte normalan, ili je bio pod uticajem alkohola ili ne znam čega već, sjeo je za naš što i sve nas uznemiravao. U jednom momentu je otišao negdje, a kad sam ja krenula do toaleta on se nacrtao ispred. U tom trenutku mi je nešto u glavi reklo 'uzmi biber sprej, nije dobro'. 

Oglasio se SDP: Ovako izgleda prava izdaja - 'vještina' koju je tokom decenija SDA specijalizirala

Oglasio se SDP: Ovako izgleda prava izdaja - 'vještina' koju je tokom decenija SDA specijalizirala

Nisam ni stigla da ga iskoristim, on je već krenuo da ulazi. Rekla sam mu da je zauzeto, što je on potpuno izignorisao. Ušao je za mnom i krenuo da mi se unosi u lice rekao mi je 'Mogu li ja sa tobom'. 

Taj strah koji sam osjetila je neopisiv, da sam u momentu sve zaboravila, čak i na biber sprej. Nekom nebeskom snagom, da li od adrenalina, da li od straha, uspjela sam da ga odgurnem iz sve snage i izletjela iz toaleta", kaže Isidora. 

[tiktok]https://www.tiktok.com/@1311isidora/video/7284405833117502725[/tiktok]

Požalila se osoblju kafića, a oni su joj odgovorili da je riječ o prijatelju 'jedne bitne osobe'. Također je saznala da je riječ o oženjenom muškarcu, ocu maloljetne djevojčice. 

"Neći ni da razmišljam, ni da zamišljam šta je on htio i šta je bila njegova namjera. Jedino što je važno je da sam ja uspjela da izađem nepovrijeđena. Ovo govorim iz razoga što imam potrebu da kažem ženama da uvijek budu oprezne. Krenućete do toaleta i neka budala će misliti da ima pravo da krene za vama. Molim vas pazite se", kaže za kraj Isidora. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije