Ibrahimović u reklami ponovo govorio bosanski: Uzeo si svo mlijeko, seljak

Radiosarajevo.ba
Ibrahimović u reklami ponovo govorio bosanski: Uzeo si svo mlijeko, seljak
Slavni švedski nogometaš čiji korijeni potječu iz Bosne i Hercegovine Zlatan Ibrahimović oduševio je u najnovijoj reklami za švedsko tržište, u kojoj je govorio na bosanskom jeziku.

Naime, ovog puta Ibrahimović je snimao reklamu za švedsku kladionicu Bethard, te je i ovog puta "progovorio" bosanski jezik. Tačnije, iako je riječ o spotu za švedsko tržište, Ibrahimović je zahtijevao dodatnu verziju u kojoj je, sa saradnikom u reklami Dragomirom Mršićem, razgovarao i na bosanskom jeziku.

 

"Ovo je moja verzija reklame za Bethard. Vjerovatno ćete trebati nekog ko priča bosanski jezik da bi vam pomogao s prijevodom", napisao je Ibrahimović na svom Twitter profilu.

"Šta radiš? Uzeo si svo mlijeko, seljak. Ovo je zadnji put da si uzeo to mlijeko. Razumiješ?", počinje konverzacija između Mršića i Ibrahimovića, dok je ostatak komunikacije poprilično eksplicitan, čemu možete i sami posvjedočiti u nastavku.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije