Hit na društvenim mrežama: Kornjača uživa u dugim šetnjama

0
Radiosarajevo.ba
Hit na društvenim mrežama: Kornjača uživa u dugim šetnjama
Foto:PrtSc/Youtube / Kornjača u šetnji

Kornjača Bon-chan nedavno je postala internetska zvijezda nakon što ju je snimio korisnik TikToka. U videu, koji je pregledan preko sedam miliona puta, kornjača s vlasnikom šeta ulicama Tsukishime u Tokiju.

Hisao Mitani (68), vlasnik kornjače, kaže kako su njihove šetnje često jako usporene jer ih prolaznici zaustavljaju kako bi pomazili kornjaču. Nakon što ih je snimio jedan korisnik TikToka postali su popularni.

"Prvi put smo išli u šetnju kad je Bon-chan imao 10 godina. Do sada smo imali tri različite rute. Prvu smo koristili par godina, a sada šetamo ulicama našeg grada. Ako imamo više vremena, dvaput hodamo gore-dolje po ulici u blizini naše kuće, to je oko jedan kilometar", ispričao je Mitani.

Kad je bio malen Bon-chan je mogao stati u Mitanijevu ruku. Sada ima 25 godina i 70 kg. Puno je veći od kornjača svoje vrste, a vrlo vjerojatno će još rasti. Mitani je rekao kako se boji da će Bon-chan jednog dana morati dobiti novog vlasnika, jer ove kornjače  mogu živjeti i do 100 godina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije