Haos u zagrebačkom hotelu: Pijani Ukrajinac 'napao' božićnu jelku

0
Radiosarajevo.ba
Haos u zagrebačkom hotelu: Pijani Ukrajinac 'napao' božićnu jelku
Foto: 24 sata/screenshot / Muškarac se oteo se kontroli

U jednom zagrebačkom hotelu 27. novembra došlo je do incidenta zbog kojeg je morala intervenirati i policija. Prema navodima čitatelja 24sata, muškarac, inače gost hotela, tražio je od radnika hotela da mu zovu policiju. Nakon što su odbili, nasrnuo je na božićnu jelku.

Policija je rekla da su taj dan zaprimili dojavu o narušavanju javnog reda i mira zbog čega su postupili protiv dvadesetpetogodišnjeg Ukrajinca i odveli ga u stanicu.

"Dobro pa šta ja trebam napraviti da biste me uhapsili", govorio je pijani gost. Dalje se navodi kako je muškarac došao u hotel i platio jedno noćenje te napomenuo na recepciji da je već prije bio u zatvoru i tražio od radnice da mu zovu policiju.

Najveći sarajevski poeta: Deset razloga zbog kojih ćemo zauvijek pamtiti Abdulaha Sidrana

Najveći sarajevski poeta: Deset razloga zbog kojih ćemo zauvijek pamtiti Abdulaha Sidrana

"Ona mu je rekla da mu ne može zvati policiju. Zatim je otišao u trgovinu i kupio litru votke, sjeo na recepciju i nazvao sam sebi policiju. Rekao im je da će sad napraviti problem. I ništa, policajci su došli, umirivali ga, a on ih je cijelo vrijeme ispitivao kada će ga privesti", priča jedan čitatelj, dodajući da je gost tada srušio jelku.

"Rekao je da nema gdje, da je upravo izašao iz zatvora i da hoće policiju. Policija je rekla da ga neće nigdje voditi jer nije ništa napravio. Na kraju je prevrnuo bor. Inače, prema nikome tamo nije bio agresivan", priča isti izvor koji tvrdi da je pušten isti dan.

Divljanje Ukrajinca i njegov "napad" na jelku možete pogledati na snimku OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije