Grudi veće za TRI broja: Potrebno vam je samo šest minuta!

Radiosarajevo.ba
Grudi veće za TRI broja: Potrebno vam je samo šest minuta!
Uz pomoć svjetla i scene može poremetiti čovjekov osjećaj za dubinu, što vodi do toga da predmeti izgledaju veći nego što to oni stvarno jesu.

Australska vlogerica Natalie Boucher napravila je pravu pomutnju u svijetu konturiranja kada je objavila video u kojem pokazuje kako se samo šminkom može povećati poprsje.

Boucher je u videu, koji je od objave pogledan više od četiri miliona dokazala da šminki nije mjesto samo na licu kada je povećala svoje grudi za čak tri košarice, koristeći stari trik konturiranja.

Radi se o tehnici koja postoji već neko vrijeme, no postala je popularnija zahvaljujući poznatima kao što Kim Kardashian koji je koriste kako bi istaknule svoje jagodice.

Međutim, čini se da se konturiranje preselilo i nešto niže od lica. Bilo da želite samo poboljšati ono što imate ili poput Boucher želite napraviti drastične promjene, slijedite njezine upute i za šest ćete minuta imati veće grudi (barem neko vrijeme).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije