Drama u SAD-u: Radnica u restoranu pucala na porodicu

0
Radiosarajevo.ba
Drama u SAD-u: Radnica u restoranu pucala na porodicu
Foto: Printscreen / Radnica pucala na porodicu

Objavljeni snimci pokazuju trenutak kada je radnica Jack In The Box drive-thru-a pucala prema tročlanoj porodici, uključujući 6-godišnju djevojčicu i njenu trudnu majku, nakon svađe oko pomfrita.

Radnica u restoranu, identificirana u pravnim dokumentima kao Alonniea Ford, izvukla je pištolj i pucala prema automobilu u kojem je bila porodica.

Malo prije pucnjave, Ford je bijesno bacala paketiće kečapa i druge predmete prema vozaču, koji je identificiran kao suprug trudne žene Anthony Ramos.

SDA objavila dokument na 14 stranica: Pročitajte 'Hronologiju Trojkinog popuštanja i izdaje'

SDA objavila dokument na 14 stranica: Pročitajte 'Hronologiju Trojkinog popuštanja i izdaje'

Ramos je zatim bacao predmete prema radnici dok je drugi zaposlenik pokušavao posredovati na lokaciji u Houstonu, kako pokazuje snimka.

Nakon šokantne pucnjave, Ford je otišla i zatim se vratila do prozora gdje je opušteno pospremila nered.

Drama u Sloveniji: Muškarac puca s balkona na policiju

Drama u Sloveniji: Muškarac puca s balkona na policiju

Snimci su dio tužbe iz 2022. godine podnesene protiv Jack In The Box i Ford. Ramos i njegova supruga traže više od milion dolara (više od 1.85 miliona KM) odštete.

Došlo je do nasilja kada je Ramos prišao restoranu nakon što je pokupio svoju suprugu i dijete s aerodroma.

Ramos, koji je stanovnik Floride, došao je pomoći u obnovi električne energije u gradu Lone Star nakon uragana Harvey, a njegova trudna supruga i kćerka doletjele su iz Miamija.

"Incident je toliko potresao porodicu da je tužilac Anthony Ramos napustio svoj posao u izvođenju radova u području Houstona i vratio se u Floridu", navodi se u tužbi.

"Tužitelj je primijetio da mu nakon što je dobio svoju narudžbu od strane Ford, nedostaju hrskavi krumpirići, što je dovelo do eskalacije svađe", stoji u tužbi.

Ford je optužena za teško napad s smrtonosnim oružjem, prema tužbi.

Kasnije je priznala krivicu za prekršajno ponašanje s opasnim oružjem, prema pravnim dokumentima koje je pružio advokat porodice, piše New York Post.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije