Šokantan snimak: Šestogodišnju djevojčicu ugrizla ajkula za ruku

Radiosarajevo.ba
Šokantan snimak: Šestogodišnju djevojčicu ugrizla ajkula za ruku

Djevojčica je ozbiljno povrijeđena nakon što je ugrizla ajkula u akvarijumu u tržnom centru na jugoistoku Kine. Šestogodišnja djevojčica, trenutno poznata po nadimku Xiao Li, držala se za rub otvorenog akvarijuma kada je naletjela ajkula prema površini i ugrzila je za desnu ruku.

Baka djevojčice, koja je bila sa djevojčicom u to vrijeme, tvrdila je da je ajkula iskočila iz vode i ugrizla djevojčicu, no iz tržnog centra su insistirali da je djevojčica gurnula ruku u vodu.

Xiao Li ima frakture na prstima i poderan joj je mišić. Nadzorne kamere tržnog centra pokazuju da je ajkula plivala prema djevojčici i da je ugrizla za ruku. Djevojčica se brzo odmaknula od akvarijuma, a nakon nekoliko sekundi ajkula je otplivala.

Marketing menadžerica tržnog centra insistirala je na priči da je djevojčica gurnula ruku u vodu i da se to vidi na snimku, a baka djevojčice da je ajkula iskočila i ugrizla je. Tržni centar će platiti sve medicinske troškove, piše Daily Mail.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije