Ćazim je novi hit na internetu: "Napala" ga zastava EU

1
Radiosarajevo.ba
Ćazim je novi hit na internetu: "Napala" ga zastava EU
FOTO: Screenshot / Hit video

Ćazim Alković, menadžer opštine Bar, postao je pravi hit na društvenim mrežama zbog "borbe" koju je vodio protiv zastave Evropske unije.

Nesvakidašnji “incident” dogodio se kada su premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede ove zemlje Aleksandar Stijović držali govore.

Njih dvojica otvorili Kuću maslina zajedno sa predsjednikom opštine Bar Dušanom Raičevićem. Nes(p)retni Alković je stajao neposredno iza govornice, pored zastava Evropske unije i Crne Gore, piše N1.

Počinje štrajk u osnovnim školama KS: Trajat će do kraja školske godine

Počinje štrajk u osnovnim školama KS: Trajat će do kraja školske godine

Dok je premijer Krivokapić držao govor, puhnuo je vetar, pa je zastava EU “napala” Alkovića i obmotala mu se oko glave.

Drugi “podmukli napad“ na Alkovića dogodio se tokom obraćanja ministra. Tada mu se zastava ponovo obmotala oko glave, pa je on skinuo, ali je zastava uzvratila udarac i ponovo “napala”, naveo je Sputnjik.

Twitter korisnici su, nakon dijeljenja snimka, redom ostavljali veoma duhovite komentare, a jedan od njih je i da su Alkovića “spopale evropske vrijednosti”.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije