Kamera zabilježila scenu iz noćne more: Baku za nogu ujela zmija dok je spavala

Radiosarajevo.ba
Kamera zabilježila scenu iz noćne more: Baku za nogu ujela zmija dok je spavala
Kamera je snimila užasan trenutak u kojem se zmija ušuljala u spavaću sobu i ugrizla baku za stopalo dok je spavala.

Kaew Sudsopha (75) iz Tajlanda bila je u krevetu u srijedu kad se kroz cjevovod u njenu sobu uvukla zmija. Nadzorna kamera koju je njen sin postavio u sobu kako bi mogao nadzirati mamu snimila je scenu iz noćne more.

Zaprepaštena umirovljenica skočila je iz kreveta i upalila svjetiljku te odmah probudila sina Nakorna koji je spavao u sobi pokraj njene.

"Mislila sam da imam noćnu moru. Osjetila sam oštru bol u nozi i probudila sam se. Upalila sam svjetiljku i uočila kako se nešto kreće po podu. Tad sam vidjela zmiju", rekla je Kaew. 

"Rekla sam 'otkud si se ti pojavila' i izjurila iz sobe što sam brže mogla. Ne znam zašto me zmija ugrizla, spavala sam, nisam joj bila prijetnja. Sad se bojim spavati u toj sobi ponovo."

Njen sin, 44-godišnji inženjer, odmah je pohitao u sobu i upalio svjetlo prije nego što je otjerao zmiju. Kasnije su došli hvatači i uhvatili je sklupčanu na WC školjci. Zatim su je izvukli van i vratili u divljinu, prenosi Daily Mail.

"Ponosan sam jer je mama ostala mirna. Ne znam kako je zmija dospjela tamo, ali pretpostavljam da je došla preko cijevi i ispuzala iz WC-a. "Moja mama voli ostaviti vrata na kupaonici otvorena pa se zmija ušuljala iz zahoda u njezinu spavaću sobu."

"Želim da drugi budu svjesni da se nesreća može dogoditi bilo kada, čak i kad spavate", poručio je Nakorn. "Živite li blizu polja ili rijeka, bilo bi najbolje spriječiti zmije u dolasku u vašu kuću", prenosi Index.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije