Bahati tinejdžer snimao vožnju uživo, a onda je nastao haos

2
Radiosarajevo.ba
Bahati tinejdžer snimao vožnju uživo, a onda je nastao haos
Foto: Printscreen / Jack Doherty

Jack Doherty, 20-godišnjak s 15 milionima pratitelja na Youtubeu, jedan je od likova koji se voli rasipati i hvaliti svojim bogatstvom. Prošle nedjelje, Jack se malo zaigrao i napravio haos na autocesti blizu Miamija.

On je uživo putem mobitela prenosio vožnju u svom McLarenu 570 S, a u jednom trenutku izgubio je kontrolu nad autom i zabio se u zaštitnu ogradu. S njim je u 200.000 eura vrijednom automobilu bio i njegov prijatelj, a prijenos uživo u tom je trenutku gledalo 185 hiljada ljudi.

Kao što ste mogli vidjeti u videu, incident nije bio bezazlen. Nakon udara u ogradu, njegovom suvozaču je niz lice potekla krv, a u pomoć unesrećenom dvojcu priskočili su vozači drugih automobila. Kada su ih izvukli iz auta, Jack je počeo psovati i vikati da je 'njegov novac uništen'.

MESS 2024 | 'Tragudia: Pjesma o Edipu' oduševila publiku u Narodnom pozorištu Sarajevo

MESS 2024 | 'Tragudia: Pjesma o Edipu' oduševila publiku u Narodnom pozorištu Sarajevo

Ubrzo je na svom profilu podijelio novi video nesreće u kojem je više brige pokazao za svoj uništeni McLaren nego za prijatelja koji je završio u bolnici na šivanju.

Ispod videa na njegovom Youtube kanalu nizali su se komentari.

'Iz glave tvog prijatelja šiklja krv, a ti brineš o kadrovima snimanja iz svih uglova... jako lijepo. Roditelji mogu biti ponosni'.

Upozoravamo, snimci su malo uznemirujući.

'Ne znam ko je ovaj idiot, ali ako cviliš o svom autu i skupljaš lajkove dok je osoba u autu povrijeđena i krvari, ti si smeće'.

'Snimao si vožnju i uživo je prenosio, budimo iskreni, nije ti stalo do nikoga, čak niti do svog prijatelja. Čak si ga tjerao da nastavi snimati krvave glave. Sramota!', piše u moru negativnih komentara.

U cijeloj priči jedino nam nije jasno zašto društvene mreže poput Youtubea i X-a ne zabrane ovakve likove na svojim platformama, nego im dopuštaju da bahatim ponašanjem truju novu generaciju klinaca.

Upozoravamo, snimci su malo uznemirujući.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije