92-godišnja tiktok zvijezda o danu kada umre: Nemojte plakati, popijte koju i za mene

1
Radiosarajevo.ba
92-godišnja tiktok zvijezda o danu kada umre: Nemojte plakati, popijte koju i za mene
FOTO: Screenshot / Iznijela je spisak "pravila"

Baka Droniak, koja sebe opisuje kao "celebritiy" u svojoj biografiji na TikToku, ima preko 4 miliona sljedbenika na platformi na kojoj je omiljena zbog svog otvorenog pristupa životu. Nedavno je u jednom od svojih videa porodici (i obožavateljima) dala vrlo jasne upute o tome šta učiniti na tužni dan koji će jednom doći.

Na tom snimku Droniak je objašnjavala pravila ponašanja za svoju - sahranu... U međuvremenu, u pozadini možemo vidjeti ta pravila i ispisana.

Postoje samo tri eksplicitne upute za sprovod, tako da TikTok baka odmah kreće s nabrajanjem. Snimku započinje riječima: "Ovo su moja pravila na mom sprovodu, slušajte!"

Dr. Hadžiahmetović: Na lokalne izbore u FBiH stranka Naprijed izlazi samostalno

Dr. Hadžiahmetović: Na lokalne izbore u FBiH stranka Naprijed izlazi samostalno

Potom kreće s prvim pravilom, koje je navedeno kao "plakati, ali ne previše“. Droniak proširuje: "Možeš plakati, ali nemoj previš. Ne radi budalu od sebe“.

Zatim prelazi na drugo (i zagonetnije) pravilo, koje je navedeno kao: "Bertha nije pozvana.“, piše miss7.

"Bertha nije pozvana. Nemojte je pustiti“, strogo poručuje Droniak svojim gledateljima. Treće i posljednje pravilo je nešto prilično jednostavno: "Napijte se poslije.“

"I bolje da se poslije napiješ. Popij jednu za mene!", nasmijala se baka dok video završava. U opisu Droniak pojašnjava da ne planira svoj sprovod u bliskoj budućnosti.

"Neće biti uskoro, ali ne zaboravite“, napisala je. Otkako je učitan prošle sedmice, TikTok video je već pregledan gotovo 24 miliona puta i sakupio je hiljade komentara, a mnogi korisnici na platformi „plaču“ - potencijalno od smijeha - na isječku koji se izgovara.

Nije iznenađujuće da su mnogi ljudi također očajnički željeli saznati tko je Bertha i što je učinila da zasluži da bude stavljena na crnu listu na pogrebu. "TREBAMO PRIČU O BERTHI, MOLIM VAS!!! TKO JE ONA I ZAŠTO NIJE POZVANA!?“ komentirao je jedan očajni korisnik. "DAJTE PRIČU O BERTHI, ZAŠTO JE NE POZIVAMO?“, dodao je drugi, dok je treći također komentarisao: "Trebamo priču o Berthi!!!"

Ali, baka Droniak nije još odala tajnu. "Reći ću nešto o tome uskoro", odgovorila je zagonetna i vrlo originalna baka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije