! / Nije je bilo nekoliko dana u stanu, kad se vratila našla cijev usred sobe

13. 08. 2020. u 17:52:00

Shares: 17

Zagrepčanka Ana Šunić prilično se iznenadila kada se u nedjelju popodne vratila u svoj stan na adresi Kralja Držislava 12.

Iz jednog zida virila je cijev dužine pola metra koje tamo nije bilo kada je prošle sedmice otišla iz stana.

“Uđem u stan i ugledam tu cijev i ne znam otkuda tamo i jasno mi je samo da je netko ušao u moj stan dok me nije bilo i obavio radove. Cijev je usred sobe pa mi nije jasno je li za bojler ili dimnjak, ali budući da nemam plin i ne koristim dimnjak nije mi bilo jasno zašto je ugrađena”, ispričala nam je Šunić koja je bizaran događaj prijavila policiji.

Iznenađena stanarka, koja se nakon potresa u suterenskom stanu borila i s poplavama, kaže nam da će cijelu nekretninu ionako morati obnavljati. “Moraju se čupati svi zidovi, vodovi i sve, stan je totalka. Tako da postavljanje cijevi ima još manje smisla”, pojašnjava Ana, piše Telegram.

Ipak, kao najveći problem ističe činjenicu da je netko naprosto uzeo ključeve stana koje je ostavila kod susjede te bez njezina dopuštenja odradio radove dok je nije bilo.

Šunić je, kaže nam, odmah zvala predstavnika stanara, gospodina Čedomira Bašića koji joj je rekao da on ne zna ništa.

“Pitala sam ga tko je naredio da se u mom stanu obave radovi i tko je majstorima dao informaciju da je ključ kod moje susjede. On se napravio lud i rekao da ne zna ništa”, priča nam Šunić koju brine, logično, još jedna stvar: “Kako sam zbog poplave u selidbi, pa su mi stvari raseljene, nisam ni sigurna nedostaje li mi nešto”, priča Ana.

Ostatak priče pročirajte na OVOM linku.

NEMA KOMENTARA