Veliki zabavni događaj za sve mališane, ali i odrasle uz besplatan roštilj i piće

0
Radiosarajevo.ba
Veliki zabavni događaj za sve mališane, ali i odrasle uz besplatan roštilj i piće
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Ljeto na Vilsu

Gradska uprava Sarajeva u subotu, 13. jula, organizovala je na Vilsonovom šetalištu veliki zabavni događaj za sve građane u okviru manifestacije Ljeto na Vilsu.

Organizatori su se pobrinuli napraviti sadržajno popodne, prepuno zabave i iznenađenja.

Program je počeo u 17 sati, te je sve mališane dočekao najpoznatiji dječiji voditelj i zabavljač Kike Budalike. Kike je oraspoložio sve prisutne svojim poznatim numerama, a popularne maskote, zajedno sa modeliranjem balona i face paintingom su upotpunile doživljaj mališana.

Balkanci u Švicarskoj htjeli opljačkati zlataru u stilu 'Pink Pantera', a onda se tukli s policijom

Balkanci u Švicarskoj htjeli opljačkati zlataru u stilu 'Pink Pantera', a onda se tukli s policijom

Odmah nakon koncerta Kike Budalike, otvario se popularni Play Vils zabavni park za sve mališane, a besplatan je za sve korisnike.

Za tinejdžere a i ostalu dječicu, prijatelji manifestacije Ljeto na Vilsu, Challenge - Udruženje za sport i rekreaciju pobrinut će se organizovati niz zabavnih igara gdje će mališani pokazati svoje sposobnosti i ljubav prema sportu.

Kako je manifestacija Ljeto na Vilsu sinonim dobre zabave, hrane i pića za sve građane je upriličen besplatan roštilj i osvježenje.

Za malo starije posjetitelje, dok djeca uživaju u bogatom osmišljenom programu, upriličena je live svirka uz predivni i talentovani sastav Midnight Collective.

U našoj galeriji pogledajte fotografije koje je zabilježio fotoreporter portala Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije