Veliki odaziv Sarajlija i drugi dan humanitarnog bazara za pomoć narodu Palestine

1
Fena
Veliki odaziv Sarajlija i drugi dan humanitarnog bazara za pomoć narodu Palestine
Foto: A.K./Radiosarajevo.ba / Humanitarni bazar za narod Palestine, drugi dan

Na humanitarnom bazaru za narod Palestine jučer, 3. novembra, prvog dana bazara je prikupljeno 6.690 KM. 

Građani Sarajeva, humanitarne organizacije iz Bosne i Hercegovine i međunarodne humanitarne organizacije u BiH, i danas su u velikom broju posjetili humanitarni bazar za narod Palestine kojeg organizuju Udruženje civilnih žrtava rata "Svjetlost“ i Palestinska zajednica u BiH.

Palestinska zajednica u Bosni i Hercegovini zahvaljuje se građanima Sarajeva koji su podržali Humanitarni bazar, a zahavljuju i na svakoj vrsti podrške palestinskom narodu.

Premijer KS Nihad Uk objavom fotografije na Instagramu proslavio 36. titulu Real Madrida

Premijer KS Nihad Uk objavom fotografije na Instagramu proslavio 36. titulu Real Madrida

Humanitarni bazar se održava i danas, 4. novembra u periodu između 09.00 i 18.00 sati, na adresi udruženja "Svjetlost", ulica Sutjeska 24.

Donacije za pomoć Palestini mogu se uplatiti i na žiro račun kod BBI Banke, a u funkciji je i humanitarni telefon (3KM) za pretplatnike BH Telecom, broj 090 292 000.

Također, studenstska asocijacija Filozofskog fakulteta u Sarajevu organizira humanitarni bazar za Palestinu u periodu od 12.00 do 17.00 sati ispred Baščaršijske džamije. 

A kako je izgledao drugi dan humanitarnog bazara, pogledajte na fotografijama koje je napravio fotoreporter portala Radiosarajevo.ba Admir Kuburović

Humanitarni bazar za narod Palestine, drugi dan
Foto: A.K./Radiosarajevo.ba: Humanitarni bazar za narod Palestine, drugi dan

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije