Pogledajte kako se Sarajlije nose sa snijegom

0
Radiosarajevo.ba
Pogledajte kako se Sarajlije nose sa snijegom
Foto: Dž.K./Radiosarajevo / Sarajevo u decembru

Prvi ponedjeljak u decembru osvanuo je hladan i sa snijegom, što je i očekivano za ovaj period u godini. 

U Sarajevu meteorolozi prognoziraju oblačno vrijeme sa kišom ili susnježicom, snijeg od poslijepodnevnih sati i tokom noći na utorak kada će padavine oslabiti. Temperatura zraka između 0 i 3°C.

Mnoge Sarajlije i Sarajke koje su danas u radnim obavezama dočekao je snijeg. Mnogi su pratili vremensku prognozu pa su shodno istoj ponijeli kišobran. 

Kako je talentovani Sarajlija završio u europskom velikanu: "Do jučer sam ih gledao na TV-u..."

Kako je talentovani Sarajlija završio u europskom velikanu: "Do jučer sam ih gledao na TV-u..."

Prema biometeorološkoj prognozi, nastavlja se period lošijih biometeoroloških prilika. Opšta slika postepeno će se pogoršavati sa odmicanjem dana, a tegobe kod osjetljivih osoba biće izraženije u poslijepodnevnim i večernjim satima.  

No, bez obzira na prognoze, utoplite se, obucite nešto u boji, "razbijte" sivilo koje vlada na ulicama i iako je ponedjeljak koji mnogi ne vole zbog obaveza koje donisi, iskoristite najbolje svoje vrijeme. 

I da, možda svaki dan i nije dobar, ali ima nešto dobro u svakom danu

Fotoreporter portala Radiosarajevo.ba Dženan Kriještorac prošetao je ulicama grada, pogledajte u galeriji slika šta je zabilježio. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije