U Srbiji ogorčeni: Pogledajte erotične fotografije skupštinskog bibliotekara

3
Radiosarajevo.ba
U Srbiji ogorčeni: Pogledajte erotične fotografije skupštinskog bibliotekara
FOTO: Društvene mreže / Razgolićene fotografije skupštinskog bibliotekara

Đorđe Kraljević, bibliotekar Skupštine Srbije došao je u žižu javnosti zbog erotičnih fotografija koje objavljuje na Instagram profilu.

Naime, na navedenoj društvenoj mreži, Kraljević objavljuje fotografije sa putovanja po svijetu, iz radnog kabineta, ali ono što je privuklo posebnu pažnju javnosti jesu i njegove fotografije na kojima je u kadi, prekriven samo pjenom.

Takođe, Kraljević objavljuje fotografije iz kreveta hotelskih soba, one na kojima je nag do pojasa, ali i fotografije iz solarijuma.

U autobusu u Njemačkoj u kojem su poginule četiri osobe bio i Bosanac

U autobusu u Njemačkoj u kojem su poginule četiri osobe bio i Bosanac

S obzirom na to da predstavlja instituciju koja je oličenje demokratskog sistema jedne države, ovim podovom oglasio se i šef srbijanskog parlamenta Ivica Dačić.

On je ocijenio da je takvo ponašanje neprimjereno.

"Kao predsednik Skupštine po zakonu nemam nadležnost za službenike, to je u nadležnosti Generalnog sekretarijata i Administrativnog odbora. Ipak, mogu da kažem da je to apsolutno neprihvatljivo i ne dolikuje parlamentu", poručio je Dačić za Kurir.rs.

U međuvremenu, Kraljeviću će biti skrenuta pažnja da ne zloupotrebljava slike s određenih zvaničnih dešavanja u Narodnoj skupštini, kao i one koje su vezane za poslove i radne zadatke na kojima su isti raspoređeni, prenosi republika.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije