Tata kćerkicama napravio kuću za igranje

Radiosarajevo.ba
Tata kćerkicama napravio kuću za igranje
Sudeći prema kućici (kućerini, zapravo) koju je vlastitim rukama izgradio svojim kćerima, Adam Boyd iz Michigana je jedan posve genijalan tata.

Boyd je u dvorištu porodične kuće izgradio drvenu kućicu na dva sprata koja izgleda bolje i veće nego većina pravih domova u kojima smo bili u posljednje vrijeme.

Petogodišnja Avery i dvogodišnja Violet tako su dobile svoj poveći kutak za igru koji uključuje tobogan, ljuljačke, mrežu i stijenu za penjanje. Unutra imaju dnevni boravak, klupe za sjedenje, malu galeriju preko koje se penju na drugi sprat, a sve je u nekoliko nijansi ljubičaste boje, budući da je to klinkama najdraža boja.

Boyd, koji je inače građevinar, kuću je gradio vikendima i kad god bi uhvatio nešto slobodnog vremena, a osim prostora za igru na kućici je izgradio balkon i drveni most s kojeg se cure mogu spustiti niz tobogan. Kućici je dodao i neke detalje poput ogledala, pahuljastih tepiha i šarenih jastuka, a oko svega mu je pomagala starija Avery. 

Ubrzo je ovaj projekt postao viralan, a s obzirom na gomilu komentara i interesa koji je izazvao, tata je sad pokrenuo novi posao; Spoiled Rotten Homes, a bavit će se, naravno, kućicama za djecu.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije