Svijet / Strani mediji: Slavni Neymar ima djevojku iz Hrvatske?

08. 02. 2020. u 16:19:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 10

Strani mediji raspisali su se o navodnoj vezi Natalije Barulich, ljepotice hrvatskog porijekla i nogometaša Neymara.

Šuškanja su počela kad je Natalia nedavno čestitala nogometašu rođendan zajedničkom fotografijom i poslala mu emotivnu poruku.

„Svi znaju koliko si nevjerojatno talentiran, ali kad bi samo znali kako si lijep iznutra. Imaš moje poštovanje, bebo“, napisala je Natalia.

Zatim se pohvalila i fotografijom s rođendanske proslave.

Američko izdanje magazina Hola! to je odmah protumačilo kao potvrdu veze pa su se raspisali o „paru“.

„Malumina bivša je nastavila dalje i sad hoda s ovim sportašem“, vrišti iz njihovog naslova, a Natalijom se sad bave i mnogi drugi latinoamerički mediji.

„Malumina bivša bi mogla biti nova Neymarova cura“,

„Je li ovime potvrđena veza Neymara i Malumine bivše?“ pitaju se.

Naime, Natalia je već poznata po vezi s drugim slavnim muškarcem. Riječ je o kolumbijskom pop i reggaeton pjevaču Malumi, pravim imenom Juan Luis London Arias, s kojim je 2018. došla u Hrvatsku.

Ljepotica i nogometaš zatim su odradili i zajedničko snimanje u Parizu, a Neymar je na svom Instagramu objavio snimku sa seta. „Moja partnerica u zločinu“, govori u videu te zatim nasmiješen pozira s Natalijom koja mu odgovara da ga voli.

Ovo nije prvi put da se Natalijino ime veže uz popularnog nogometaša. I u oktobru prošle godine brazilski mediji pisali su da je lijepa Natalia navodno zavela Neymara. Priča je počela kad je ona viđena na utakmicama PSG-a. Ni tad njihova veza nije službeno potvrđena.

Natalia je bivša balerina, manekenka koja se pojavila na naslovnicama Maxima, Esquirea i L’Officiela te DJ-ica koja je rođena u Kaliforniji, ali je po ocu Hrvatica.

„Djelomično sam Hrvatica. Koje li je zadovoljstvo biti u ovoj predivnoj državi prvi put“, napisala je jednom ispod fotografije iz Dubrovnika.

KOMENTARI (3)