! / Steknite visokoplaćena znanja i vještine za Content & SEO na besplatnom seminaru

30. 10. 2019. u 09:23:00 Promotivni tekst

Shares: 58

Maštate o tome da pišete za web portale ili sajtove i da vaše tekstove pročita veliki broj ljudi? Želite da vaš blog bude dobro pozicioniran na internet pretraživačima?

Sada imate priliku da na potpuno besplatnom seminaru „Content & SEO tehnike i vještine za novinare i blogere”, koji se organizuje 2. novembra u Sarajevu na BusinessAcademy, u njenim moderno opremljenim prostorijama, i trajaće od 10:00 do 12:30.

Seminar je otvorenog tipa i potpuno besplatan, ali je broj mjesta ograničen. Sve što je potrebno jeste da se što prije prijavite i obezbijedite svoje mjesto na vrijeme. Svi koji uspiju da obezbijede svoje mjesto biće blagovremeno obavješteni. Seminar možete pratiti lično, ali i online, sa bilo kojeg drugog mjesta, zahvaljujući Live streamu.

Saznajte šta je to SEO optimizacija i koji su osnovni pojmovi content marketinga

Na seminaru pod nazivom „Content & SEO tehnike i vještine za novinare i blogere” naučićete osnovne stvari koje su neophodne uspješnim blogerima. Saznaćete kako se istražuju ključne riječi za tekst koji pišete, na koji je način najbolje opremiti tekst za objavu, kakav naslov da napišete i koje fotografije da odaberete.

Jedna od najvažnijih tema seminara jeste SEO optimizacija – saznaćete zašto je važno da poznajete njene principe i šta vam omogućava ako se pridržavate njenih pravila. Naučićete kako da vam Google bude saveznik u promovisanju sopstvenog posla. Seminar će biti i svojevrstan uvod u digitalni i content marketing.

Postanite uspješni kreatori sadržaja za web

Ovaj seminar namjenjen je svima onima koji su talentovani za pisanje, ali bi željeli da njihovi tekstovi steknu široku publiku. U svijet SEO optimizacije i content marketinga uvešće vas Alen Altoka, nekada autor i voditelj najslušanijih radijskih emisija u BiH: RSG Radio, Antena Sarajevo i Radio M, koji već 7 godina radi u svijetu digitalnog marketinga.

Trenutno je zaposlen u medijskoj grupaciji „Oslobođenje” kao Digital Specialist, te posjeduje Google certifikate za digitalni marketing i certificirani je Google Ad Manager.
Trenutno, pored monetizacije web sajtova, intenzivno se bavi i monetizacijom sadržaja na internet platformama – content marketingom, te je pisao content marketing članke za neke od vodećih kompanija u BiH. U slobodno vrijeme piše kratke priče i poeziju.

Na kraju predavanja moći ćete da postavite pitanja o svemu što vas dodatno zanima o ovoj interesantnoj temi koja je namijenjena ljudima koji su zainteresovani za projektni menadžment.

BusinessAcademy – najkvalitetnije poslovno obrazovanje u regionu

BusinessAcademy jedna je od najprestižnijih poslovnih škola u regionu i, zahvaljujući jednogodišnjem kvalitetno osmišljenom programu, možete da steknete znanja i vještine koje posjeduju svjetski poznati i uspješni biznismeni. Content i digitalni marketing dio su programa Copywriter i Creative Advertising Manager.

Nastavni plan i program na ovim odsjecima koncipiran je tako da vas potpuno uvodi u svijet marketinga – kako online, tako i offline kanala – i pruža vam znanja koja posjeduju najuspješniji kreativci u svijetu biznisa.

Nastavu na BusinessAcademy možete pratiti iz bilo kojeg grada, jer se ona održava preko interneta na najsavremenijoj Distance Learning platformi, koja je napravljena po ugledu na 5 najvećih svjetskih univerziteta. Na kraju školovanja svojim polaznicima omogućava polaganje testova za neke od najprestižnijih poslovnih certifikata, koji su priznati u cijelom svijetu: Cambridge, LCCI, CIM, IQN i mnogi drugi.

Za seminar „Content & SEO tehnike i vještine za novinare i blogere” vlada veliko interesovanje, a broj mjesta je ograničen. Prijavite se što prije, obezbijedite svoje mjesto i steknite korisna znanja iz oblasti SEO optimizacije i content marketinga.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA