Sarajevo / Savladajte tehnike uspješnog Facebook i IG oglašavanja na besplatnom kursu

07. 05. 2019. u 14:20:00 Promotivni tekst

Shares: 77

InternetAcademy u Sarajevu organizira Kurs internet marketinga, koji će vas upoznati sa vještinama oglašavanja na Facebooku i Instagramu i pripremiti vas za ovaj odlično plaćen posao.

U Sarajevu organizira Kurs internet marketinga - undefinedFoto: Promo

Dvonedeljni besplatni Kurs internet marketinga počinje u utorak, 14. maja, i održaće se u prostorijama InternetAcademy, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, u centru Sarajeva, a samo najbrži među vama mogu da obezbijede svoje prisustvo putem ovog linka.

Predznanje za pohađanje ovog kursa nije potrebno. Dovoljno je da imate interesovanje za ovu perspektivnu oblast, a dodatna je prednost ako ste aktivni korisnik društvenih mreža.

Naučite da vodite Facebook i Instagram kampanje

Ovaj besplatni kurs će vam omogućiti da saznate kako da, u cilju promocije, iskoristite prednosti Facebooka i Instagrama. Stečena znanja ćete moći da primijenite kako biste unaprijedili sopstveno poslovanje ili došli do odličnog posla u nekoj od marketinških agencija.

Predavanja u okviru kursa su u potpunosti interaktivna i upoznaće vas sa osnovama digitalnog marketinga. Između ostalog, naučićete da kreirate vaš prvi Facebook oglas korištenjem naprednih alata. Osim toga, saznaćete kako da napravite video-oglas, targetirate željenu ciljnu grupu na najpopularnijim društvenim mrežama i još mnogo toga.

Stučnjaci koji posjeduju znanja iz oblasti internet marketinga danas su sve traženiji na tržištu. Uz to, svoje vještine za analizu oglasa, osluškivanje tržišta i plasman proizvoda, odnosno usluga moći ćete i odlično da naplatite.

Do korisnih vještina uz praktičnu obuku i iskusne predavače

Nastava na ovom besplatnom kursu odvijaće se u skladu sa principima InternetAcademy, što znači da će časovi biti fokusirani isključivo na usvajanje praktičnih vještina koje će vam omogućiti da u kratkom vremenskom roku savladate osnove internet marketinga.

Svi polaznici kursa prilikom sticanja novih znanja imaće konstantnu pomoć predavača Ene Nožić, analitičara sa Google certifikatom i višegodišnjim iskustvom u oblasti internet marketinga. Kroz rad u renomiranim, svjetskim digitalno-marketinškim agencijama Ena je stekla neprocjenjivo znanje koje joj je omogućilo da dođe do pozicije direktora marketinga u kompaniji Swissotel Sarajevo, koju sa uspjehom i danas obavlja.

InternetAcademy – najbolje mjesto da započnete uspješnu karijeru

U toku jednogodišnjeg školovanja na InternetAcademy možete se pripremiti za visoko plaćenu karijeru u oblasti internet poslovanja. Izaberite neki od 4 odsjeka i usvojite praktične vještine online komunikacije, vođenja poslovanja na internetu, vođenja kompletnih marketinških kampanja ili vođenja cjelokupnog online biznisa.

Bez obzira na to za koji od ovih odsjeka se odlučite, školovanje na InternetAcademy omogućava vam sticanje prestižnih internacionalnih certifikata, koji će vam obezbijediti siguran i odlično plaćen posao u struci.

Kombinacija korisnih znanja i certifikata koje steknete tokom školovanja pripremiće vas za zanimanja koja su sve traženija na tržištu zbog sve veće ekspanzije internet poslovanja širom svijeta.

S obzirom na to da su visok kvalitet nastave i dostupnost najmodernijoj opremi uvijek na prvom mjestu, InternetAcademy je strogo ograničila broj slobodnih mjesta za pohađanje Kursa internet marketinga. Zato je potrebno da reagujete brzo i da se što prije prijavite kako biste obezbijedili svoje mjesto. Prijavite se besplatno ovdje.

NEMA KOMENTARA