Prva fotografija bivše poznate košarkašice Milice Dabović na sajtu za odrasle

2
Radiosarajevo.ba
Prva fotografija bivše poznate košarkašice Milice Dabović na sajtu za odrasle
Foto: Instagram / Milica Dabović

Bivša košarkašica Milica Dabović, koja je jedno vrijeme igrala i u Bosni i Hercegovini (KK Lavovi Brčko, op. a.), otvorila je profil na sajtu za odrasle i odmah se pohvalila izazovnim fotografijama koje objavljuje.

Dabović svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje provokativne fotografije i video snimke, a sada je odlučila da svoje atribute i unovči.

Milica je otvorila profil na sajtu za odrasle - OnlyFans, a jedna slika koju je bivša košarkašica okačila na ovaj sajt dospjela je i na Instagram.

Nekadašnja košarkaška zvijezda Europe dolazi u bh. klub

Nekadašnja košarkaška zvijezda Europe dolazi u bh. klub

Košarkašica je pozirala u roze brushalteru sa cvjetnim dezenima i donjem vešu u istoj nijansi sa halterima. Izazovna fotografija odmah je pobrala veliki broj komentara.

Milica Dabović na Only Fansu

Milica Dabović odlučila je da otvori stranicu na stranici OnlyFans, na kojoj djevojke i muškarci obično prodaju svoje intimne fotografije i snimke.

"Pošto ste svi željeli moj "OnlyFans", odlučila sam da vam uslišim želju. Volim da se slikam, volim da slikam svoje tijelo tako da sve slike od sada idu tamo. Još jedan skandal, manje, više. Pala je i opklada da ću imati preko 1.000 pratilaca za manje od 24 sata", poručila je nedavno Milica Dabović na Twitteru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije