Prošetajte s nama Sarajevom: Konačno proljeće kakvo smo čekali

2
Radiosarajevo.ba
Prošetajte s nama Sarajevom: Konačno proljeće kakvo smo čekali
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Sarajevska špica petkom

Petak je, pa još i sunčan. Dovoljno razloga za brojne građane Sarajeva da uživaju u šetnji i iskoriste sunčano vrijeme i visoke temperature.

Iako je za vikend najavljena kiša, danas sve ukazuje na pravo proljeće koje su mnogi priželjkivali.

Tako ne čudi da smo danas na ulicama glavnog grada Bosne i Hercegovini zatekli veliki broj građana koji je uživao u šetnji, druženju, i kafici u omiljenom kafiću. Ono što se također moglo primjetiti na fotografijama koje je zabilježio fotoreporter Radiosarajeva.ba jeste da je bilo vrlo malo onih koji su nosili maske, a gužve su bile velike.

Napomenimo još jednom da su mjere ublažene s obzirom na povoljniju epidemiološku situaciju u našoj zemlji, ali iz Kriznog štaba FBiH i dalje se apeluje na građane da nose zaštitne maske tamo gdje je nemoguće držati distancu, pa tako i na otvorenom.

Ipak, dan uoči vikenda i lijepo vrijeme izmamio je građane Sarajeva u šetnju, a kako je sve to izgledalo možete pogledati u fotogaleriji koju je zabilježio naš fotoreporter.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije