Proljetna čarolija u Sarajevu: Građani uživaju u noćnim šetnjama čaršijom

8
Radiosarajevo.ba
Proljetna čarolija u Sarajevu: Građani uživaju u noćnim šetnjama čaršijom
Foto: A. K. / Radiosarajevo.ba / Sarajlije u šetnji

Sarajevo je ovih dana ponovo pokazalo svoj šarm i ljepotu, privukavši mnoge građane da iskoriste toplo proljetno vrijeme za noćnu šetnju čaršijom.

Na fotografijama koje je zabilježio naš fotoreporter A. K. za Radiosarajevo.ba, vidi se kako Sarajlije uživaju u večernjim satima, šetajući ulicama grada.

Proljeće je donijelo ugodne temperature koje su izmamile brojne građane vani, omogućivši im da uživaju u ljepotama Sarajeva pod noćnim svjetlima.

Državljanin BiH uhapšen u Njemačkoj: Za njim raspisana potjernica

Državljanin BiH uhapšen u Njemačkoj: Za njim raspisana potjernica

Čaršija, sa svojim historijskim zgradama, šarmantnim uličicama i živopisnom atmosferom, postala je omiljeno mjesto za opuštanje i druženje.

Atmosfera je bila ispunjena radošću i smijehom, dok su šetači prolazili pored brojnih kafića i restorana, uživajući u mirisima i zvucima Sarajeva.

Neki su se odlučili za kafu ili čaj u jednoj od mnogobrojnih bašta, dok su drugi jednostavno uživali u laganoj šetnji, upijajući atmosferu.

Ove fotografije prikazuju ne samo ljepotu Sarajeva, već i duh njegovih stanovnika koji, unatoč svakodnevnim izazovima, znaju kako cijeniti i uživati u trenucima koji im donose mir i radost.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (8)

/ Povezano

/ Najnovije