Prijavi se na besplatan kurs na ITAcademy: Data Analytics

Promotivni tekst
Prijavi se na besplatan kurs na ITAcademy: Data Analytics
Foto: Promo / ITAcademy

ITAcademy u Sarajevu nastavlja sa besplatnom obukom u najperspektivnijem sektoru današnjice. Sada je na redu kurs Data Analytics i Python programski jezik.

Kurs počinje 21. septembra i u naredne 3 sedmice održavaće se u prostorijama ITAcademy, na adresi Zmaja od Bosne 16, Kubus D, u centru Sarajeva. Ovaj kurs možete pohađati i ako nemate predznanje iz oblasti programiranja. Sve što je potrebno da uradite jeste da se što prije prijavite putem ovog linka, jer je broj slobodnih mjesta ograničen.

ITAcademy - undefined

Foto: Promo: ITAcademy

Zašto je analiza podataka važna i kako je Python postao veoma moćan programski jezik?

Početak 21. vijeka bio je zasnovan na izgradnji tehnološki informacionih sistema koji će da zamijene ljudsku snagu, odnosno da automatizuju neke procese. Sada kad su se prikupile jako velike količine podataka, došlo je do toga da ti podaci sadrže neku vrijednost i da daju neko dodatno skriveno ponašanje, i kompanije su to prepoznale.

Tu nastupa Data Analytics, odnosno analiza podataka, koja pomaže kompanijama da iskoriste velike količine podataka koje generišu kroz svoj rad, za budući bolji razvoj i poslovanje kompanije, a uz upotrebu tehnologije, ovaj posao postaje lakši. Zato su osobe koje nauče da upravljaju podacima neophodne svakoj kompaniji i zarađuju iznad prosjeka.

Sa druge strane, Python je veoma moćan i fleksibilan programski jezik sa višestrukom namjenom, te se, između ostalog, koristi i kao alat za analizu podataka. Programeri ovaj programski jezik svrstavaju u grupu omiljenih prije svega zato što nema komplikovanih koraka, a i proces pronalaženja i otklanjanja bagova nevjerovatno je brz.

Na ovom kursu upoznaćete se sa osnovama Python programskog jezika i sa značajem analize podataka, pozicije data analysta, te tehnologijama koje pomažu da se ti podaci obrade na što lakši način, što je odlična podloga za ulazak u IT svijet.
Svoja znanja dalje možete nastaviti da usavršavate na programu Python Development na ITAcademy, učeći od kuće ili iz učionice.

U ovoj oblasti odlično plaćen posao čeka na vas

Informacione tehnologije su ubjedljivo najperspektivnija oblast 21. vijeka, s obzirom na to da je ovo sektor na koji kriza gotovo da nije ni uticala. Sva istraživanja predviđaju siguran rast poslova iz oblasti informacionih tehnologija, a plate su i dalje među najvišim – čak i početnici zarađuju oko dvije i po prosječne mjesečne plate. Ako se svemu tome doda i činjenica da se IT-jevcima pruža mogućnost i za rad od kuće, onda je jasno zašto su informacione tehnologije idealna oblast.

Iako se na posao u ovoj oblasti ne čeka dugo, da biste pronašli što bolji angažman, neophodna su vam znanja i zvanična potvrda vaše stručnosti. Međutim, to nije sve – bolje šanse za odličan posao imaćete ako se povežete sa najboljim poslodavcima. Iz tog razloga, ITAcademy vam kroz Centar za razvoj karijere omogućava da već tokom školovanja stupite u kontakt sa velikim kompanijama.

ITAcademy - undefined

Foto: Promo: ITAcademy

Školovanje koje vas priprema za najtraženija IT zanimanja

Odsjeci na ITAcademy fokusirani su na usvajanje najtraženijih praktičnih IT vještina. Učenje po specijalizovanim programima i posvećenost najstručnijih predavača omogućavaju vam da se za samo 12 mjeseci u potpunosti pripremite za rad na najzahtjevnijim IT projektima. Svaki program školovanja sačinjen je od najkvalitetnijih IT kurseva, koji vas obučavaju za novo zanimanje.

Obezbijedite svoje mjesto na besplatnom kursu Data Analytics sa Python programskim jezikom

Svi zainteresovani za pohađanje besplatnog kursa Data Analytics sa Python programskim jezikom mogu se prijaviti online, putem ove prijave. Kurs će voditi Zerina Mašetić, doktor informatičkih nauka sa višegodišnjim predavačkim iskustvom i stručnjak za big data analitiku i machine learning.

Podsjećamo vas da je broj slobodnih mjesta ograničen i da se predavanja organizuju u manjim grupama, te da vodimo računa o mjerama predostrožnosti, dezinfekciji i zaštitnim maskama.

Zato obezbijedite svoje mjesto na vrijeme. Predznanje za pohađanje ovog kursa nije neophodno, sve što vam je potrebno jeste vaša riješenost da savladate vještine koje će vas svrstati u najtraženije stručnjake današnjice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije