Pogledajte kako se Sarajlije nose sa snijegom

0
Radiosarajevo.ba
Pogledajte kako se Sarajlije nose sa snijegom
Foto: Dž.K./Radiosarajevo / Sarajevo u decembru

Prvi ponedjeljak u decembru osvanuo je hladan i sa snijegom, što je i očekivano za ovaj period u godini. 

U Sarajevu meteorolozi prognoziraju oblačno vrijeme sa kišom ili susnježicom, snijeg od poslijepodnevnih sati i tokom noći na utorak kada će padavine oslabiti. Temperatura zraka između 0 i 3°C.

Mnoge Sarajlije i Sarajke koje su danas u radnim obavezama dočekao je snijeg. Mnogi su pratili vremensku prognozu pa su shodno istoj ponijeli kišobran. 

Alen Pleh osuđen na osam godina zatvora

Alen Pleh osuđen na osam godina zatvora

Prema biometeorološkoj prognozi, nastavlja se period lošijih biometeoroloških prilika. Opšta slika postepeno će se pogoršavati sa odmicanjem dana, a tegobe kod osjetljivih osoba biće izraženije u poslijepodnevnim i večernjim satima.  

No, bez obzira na prognoze, utoplite se, obucite nešto u boji, "razbijte" sivilo koje vlada na ulicama i iako je ponedjeljak koji mnogi ne vole zbog obaveza koje donisi, iskoristite najbolje svoje vrijeme. 

I da, možda svaki dan i nije dobar, ali ima nešto dobro u svakom danu

Fotoreporter portala Radiosarajevo.ba Dženan Kriještorac prošetao je ulicama grada, pogledajte u galeriji slika šta je zabilježio. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije