Foto / Nevjerovatne fotografije majki i mladunčadi

18. 05. 2018. u 08:08:00 AA

Shares: 0

Ljubav majke prema djetetu je instiktivna, neograničena i bezuvjetna, a sličan odnos pun ljubavi vidljiv je i u životinjskom svijetu, između majki i njihovih mladunčadi.

Fotoreporter Anadolu Agency (AA) u Bursi zabilježio je neobično lijepe i interesantne fotografije majki i njihovih mladunčadi, počevsi od koza, krava, jelena, pa do roda, mački i kengura.

Upornost i snaga koje majke ulažu dok svoju mladunčadi uče da opstanu u životu, budu snažni, da love, prave gnijezda, lete ili dođu do hrane, definitivno su uzrokovane snažnom, bezuvjetnom i instiktivnom ljubavi.

Pogledajte osmijehe simpatičnih životinja

Fotografije majki i mladunčadi, pokazuju koliko je ljubav majke prema mladunčetu vidljiva, odnosno da to nije osjećaj svojstven samo čovjeku.

Majke u životinjskom svijetu kreću se sa osjećajem da su spremne spriječiti svaku opasnost i da zaštite svoju mladunčadi, noseći ih pritom u krilu, na leđima, u torbama ili držeći pored sebe.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA