Reportaža / Neodoljivi Amsterdam u slikama: Košnica u kojoj se nalazi za svakog ponešto

15. 07. 2018. u 07:29:00 A.I.M. i Dž.K.

Shares: 15

Čak i oni koji su obišli pola bijelog svijeta reći će da bi se najradije ponovo vratili u Amsterdam. Ne čudi. Grad po kojem je Holandija prepoznatljiva u svijetu niže bezbroj zanimljivosti, ali i sloboda koje se mnogima dopadaju.

Holanđani su vrlo liberalni u pogledu seksa i droge koju možete kupitit bilo gdje (čak i onu koja je zabranjena) i u bilo kojem obliku, dok vam iz izloga svakog trena može "izletiti" atraktivna dama koja je, također, "na izvolite".

Amsterdam: Grad koji morate posjetiti i u koji ćete svim srcemo poželjeti da se vratite  - undefined
Ipak, nije to ni blizu onoga što Amsterdam nudi. U njemu se turisti, nekako, osjećaju posebno i interesantno je sve, od mnoštva bicikala do prirode i muzeja.

Kažu da ovaj grad ima više kulture po glavi stanovnika nego bilo koji drugi grad na Zemlji. Holandija ima više kanala nego Venecija i vožnju brodovima ne smijete propustiti, kao ni obilazak grada biciklom.

Priču o gradu koji ostavlja žeđ za ponovnim dolaskom završit ćemo dokazima iz objektiva fotografa Radiosarajevo.ba Dženana Kriještorca.

Pogledajte fotgaleriju i prošetajte kroz Amsterdam. Uskoro donosimo i reportažu iz Pariza. Uživajte!

Amsterdam: Grad koji morate posjetiti i u koji ćete svim srcemo poželjeti da se vratite  - undefined

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA