IT / Ne propustite akciju koja vam može promijeniti život

20. 11. 2019. u 14:03:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 3

Tržište rada se neprestano mijenja, a da biste danas mogli da dođete do iole pristojnog radnog mjesta, neophodno je da posjedujete neke od savremenih vještina. 

Zbog sve većeg interesovanja za stručnjake u oblasti informacionih tehnologija i biznisa, kao i zbog sve veće potrebe za odgovarajućim obrazovanjem u ovim oblastima, ITAcademy i BusinessAcademy organizuju specijalnu akciju povodom Crnog petka (Black Friday), koja ove godine počinje malo ranije, od 22. novembra. 

Crni petak se obilježava širom svijeta i označava početak praznične kupovine. Za ovaj dan karakteristična su drastična sniženja i promocije u maloprodajnim i velikoprodajnim objektima različitog asortimana, kao i popusti za ugostiteljske, obrazovne i druge usluge. 

Prijavite se za akciju Black Friday na ITAcademy i BusinessAcademy i među prvima saznajte šta su ove ustanove za vas pripremile od 22. novembra. 

Obrazovanje za najprofitabilnija zanimanja 

Tražnja za ekspertima iz IT svijeta raste iz godine u godinu. Isto važi i za profesionalce iz oblasti internet poslovanja, preduzetništva i srodnih oblasti. Interesovanje za zanimanja 21. vijeka vlada među onima koji traže posao ili žele da ga promijene, što i ne čudi kada podaci pokazuju da prosječne plate zaposlenih u oblasti IT-ja, PR-a ili u preduzetničkom sektoru daleko premašuju prosjek u tradicionalnim zanimanjima. 

Programiranje, grafički ili web dizajn, elektronsko poslovanje, menadžment ljudskih resursa, preduzetništvo – samo su neki od programa koje polaznici ITAcademy ili BusinessAcademy pohađaju u želji da steknu inovativne i profitabilne vještine. 

Ono po čemu se školovanje na ovim ustanovama izdvaja jeste nastojanje ka usvajanju praktičnih znanja koja polaznici mogu da primijene u realnim situacijama i tako pronađu zaposlenje odmah po završetku nekog od izabranih programa. 

Priznate diplome i certifikati, koji dokazuju stručnost i kvalitet usvojenih znanja na ovim institucijama, te pomažu polaznicima ITAcademy i BusinessAcademy da se izdvoje na tržištu rada, te tako ne moraju da brinu da li će se i gdje zaposliti nakon školovanja. 

Obrazovne institucije ITAcademy i BusinessAcademy među prvima su koje su u Srbiji iskoristile Crni petak kao idealnu priliku da ponude svojim polaznicima šansu da po najpovoljnijim uslovima steknu najkvalitetnije školovanje za neke od traženih profesija današnjice. 

Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu koju ITAcademy i BusinessAcademy pripremaju za Black Friday i prijavite se već sada kako biste na vrijeme dobili obavještenje o pogodnostima koje ćete imati kada akcija bude počela.

NEMA KOMENTARA