Besplatan webinar BusinessAcademy "Napredne prodajne vještine"

Promotivni tekst
Besplatan webinar BusinessAcademy "Napredne prodajne vještine"

Uspješan i sposoban prodavac je više od polovine uspješno obavljenog posla. Ako želite da uđete u najskrivanije tajne onih koji se bave prodajom, da preuzmete neke od njihovih taktika i vještina, onda je webinar koji za vas organizuje BusinessAcademy u Sarajevu – "Napredne prodajne vještine – tajne komuniciranja i savladavanja izgovora" – pravo mjesto za vas.

Na ovom interesantnom webinaru saznaćete koja je razlika između prosječnih i najboljih prodavaca, koje su to finese i tehnike kojima se služe najuspješniji u ovom poslu, šta je važno da znate i na koji način treba da pristupite svojim potencijalnim klijentima.

Webinar "Napredne prodajne vještine – tajne komuniciranja i savladavanja izgovora" održava se u subotu 11. jula, od 10:00 do 14:00 časova. Webinar možete pratiti putem Live streama, svi koji se prijave dobiće na mejl link za praćenje webinara. Predavanje traje tri sata sa pauzama.

Šta ćete naučiti na webinaru?

Webinar će obuhvatiti sve najvažnije teme koje su u vezi sa uspješnim prodavcem. Saznaćete koje osobine njega krase, o čemu sve treba voditi računa, kako se dopasti klijentu, koliko su važni opšti utisak, sposobnost uvjerljive komunikacije, neverbalna komunikacija, riječi i pitanja koji štete prodaji, riječi i pitanja koji pomažu prodaji, odgovori na izgovore i nošenje sa odbijanjem.

Tema je prilagođena osobama koje tek grade svoju karijeru u oblasti biznisa i prodaje, ali i poslovnim ljudima koji žele razmijeniti iskustva i prakse, doći do novih ideja i osigurati maksimalne rezultate u svom poslu i kompaniji.

Postani uspješan menadžer prodaje poslije samo 10 mjeseci na BusinessAcademy

Besplatan webinar u organizaciji najkvalitetnije poslovne škole u regionu namijenjen je svima koji žele da proniknu u tajne uspješne prodaje. Program na BusinessAcademy Prodaja i menadžment prodaje omogućava vam da za samo 10 mjeseci savladate znanja i vještine najuspješnijih prodajnih menadžera.

Vaš predavač biće Zlatan Halilbegović, diplomirani ekonomista i magistar menadžmenta u sportu. Danas je prodajni profesionalac, prodajni trener i viši stručni savjetnik za životna osiguranja u Triglav osiguranju. Posjeduje ogromno prodajno iskustvo sa preko 6.000 održanih prodajnih sastanaka, uz prethodna radna iskustva u marketingu i bankarskoj industriji. Sa preko 1.200 vlastitih klijenata, jedan je od najproduktivnijih prodavaca životnog osiguranja u BiH. Zadnjih nekoliko godina sve više se profiliše i okreće ka prenosu znanja kroz prodajne treninge, seminare, mentorstva i obuke. U portfoliju trenutno ima preko 20 vlastitih radionica na temu prodaje i motivacije. U planu i pripremi je i njegova prva knjiga, koja bi svjetlost dana trebalo da ugleda u 2021. godini. Vlasnik je jednog od najpraćenijih i najpopularnijih profila na poslovnoj mreži LinkedIn u BiH i regionu.

BusinessAcademy – najkvalitetnije poslovno obrazovanje u regionu

BusinessAcademy je ovlaštena od Odjeljenja za međunarodne ispite Cambridge univerziteta, HRC instituta, International Qualifications Networka, CMI-ja i drugih obrazovnih i poslovnih institucija da obučava polaznike po naprednim programima za poslovne vještine i da izdaje zvanične poslovne diplome i certifikate. Školovanje traje 10 do 12 mjeseci, a tim predavača se sastoji od direktora preduzeća, doktora nauka, magistara i eksperata u najznačajnijim poslovnim oblastima, koji iza sebe imaju postignute značajne uspjehe.

Na BusinessAcademy postoji 13 edukativnih programa: od Cambridge poslovnog programa, menadžmenta ljudskih resursa i strategijskog i operativnog menadžmenta, preko marketinga, prodaje i međunarodnog biznisa, pa sve do finansijskog menadžmenta, menadžmenta projekata, poslovne administracije, preduzetništva, odnosa sa javnošću, investicionog menadžmenta i berzanskog poslovanja i menadžmenta prometa nepokretnosti.

Ako želite da napravite uspješnu menadžersku karijeru, da napredujete u poslu i obezbijedite sebi visoku platu, pravo je vrijeme da iskoristite snižene cijene upisa na BusinessAcademy koje traju do kraja mjeseca.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije