Nakon savršenog izgleda Kate Middleton, žene dijele svoje slike poslije porođaja

Radiosarajevo.ba
Nakon savršenog izgleda Kate Middleton, žene dijele svoje slike poslije porođaja
Twitter / Žene na društvenim mrežama dijele slike sebe poslije porođaja

Kate Middleton je 23. aprila u Londonu rodila treće dijete koje je nakon nekoliko sati od porođaja pokazivala oduševljenoj masi obožavatelja i novinara. Britanski princ William i Kate nisu mogli sakriti radost na licu dok su pozirali sa sinom ispred bolnice St Mary u Londonu.

Kate Middleton je izgledala besprijekorno, divna crvena haljina, štikle, decentna šminka, lijepa frizura... sve su to lijepi epiteti koji su popratili Kate na ovaj dan. Ali na društvenim mrežama se javljaju razne reakcije, neki taj čin kritikuju, neki su bijesni, a neki su tužni i misle da je Kate podvrgnuta mučenju poštujući kraljevski protokol.

Najbolje reakcije su one od žena, koje dijele svoje lične slike kako izgledaju poslije porođaja. Jednostavno – neki nemaju taj luksuz i armiju profesionalaca koji bi se mogli pobrinuti da i one budu besprijekornog izgleda poslije porođaja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije