Najpopularnije fotografije na Instagramu u 2017. godini

Radiosarajevo.ba
Najpopularnije fotografije na Instagramu u 2017. godini
Iako je do kraja godine ostalo mjesec dana, možda je vrijeme i da se osvrnemo na sve što se dogodilo u prošlim mjesecima, pa tako i na jednu od najpopularnijih društvenih mreža - Instagram.

Kada govorimo o fotografiji koja trenutno ima najviše "lajkova" u 2017. godini, ne čudi da se radi o slici jedne od najvećih svjetskih zvijezda - Beyonce.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


Kada je objavila da čeka blizance fotografijom na Instagramu o tome su danima i sedmicama pisali svi mediji, a Beyonce je s javnošću podijelila cijeli set fotografija na kojima slavi svoju drugu trudnoću.

Druga najpopularnija fotografija opet ima veze s rođenjem riječ je o fotografiji Cristiana Ronalda koji je sa svijetom podijelio dolazak svog četvrtog djeteta.

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on


Na trećem mjestu je Selena Gomez, čija je fotografija prije transplantacije bubrega sakupila impresivnih 10.31 miliona lajkova.
Selena ima najviše pratitelja na Instagramu pa nije čudno da se u top 10 najpopularnijih slika nalazi još čak 5 fotografija.

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on


4. Beyonce predstavila blizance

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on


5. Ronaldo sa svojim blizancima 

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije