Ljubav jednog dječaka: Od 5:30 čekao da kupi kartu za FK Željezničar sebi i ocu koji je bio bolestan

0
Radiosarajevo.ba
Ljubav jednog dječaka: Od 5:30 čekao da kupi kartu za FK Željezničar sebi i ocu koji je bio bolestan
Foto: Facebook / Navijač Željezničara ispred stadiona Grbavica

Fotografija mladog navijača FK Željezničar postala je viralna na društvenim mrežama, a sada je otkrivena i priča iza ove slike. 

Naime, u utorak, 25. jula, u 5:30 ujutro nastala je fotografija jednog dječaka u blizini stadiona Grbavica. On je čekao da kupi karte za meč FK Željezničar - Neftci sebi i svom ocu, koji je bolestan. 

Dalje je otkriveno da je njegov otac Ado Kaljanac, član Skupštine FK Željezničar, koji je vjerovatno mogao lagano doći do karata za meč. Ipak, njegov sin, Hamza, odlučio je stati u red kao i svi drugi navijači i tako doći do ulaznice. 

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Ova fotografija brzo je postala viralna za kratko vrijeme na Facebooku, a nizali su se pozitivni komentari na potez sina. 

"Na ponos ti je ovakav odgoj i ovakva ljubav", "Blago tebi što imaš sina koji te toliko voli", "S ovakvim sinom i odgojem, vi ste bogati ljudi", bili su samo neki od komentara na ovu objavu. 

Na slici se nalazi Hamza Kaljanac, sin od Ado Kaljanac, koji je član Skupštine FK Željezničar. Da se ne lažemo, mogao...

Posted by Armin Zelenturovic on Tuesday, July 25, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije