Ljepota je u različitosti: Šarmantna djeca u svijetu modelinga

Radiosarajevo.ba
Ljepota je u različitosti: Šarmantna djeca u svijetu modelinga
Instagram / Ilustracija
Ne kaže se bez razloga da je ljepota u oku promatrača.

Međutim, ovo pravilo ne vrijedi kada se radi o djeci jer će nas svaki mališan osvojiti svojom ljepotom.

Trogodišnja Graylee Mae iz SAD-a

Graylee je najstarija kćerka američkog nogometaša Lancea Moorea, a sliči na svoju mamu. Već je napravila nekoliko reklama za dječju odjeću. Fotografije Graylee i njezine sestre redovno se pojavljuju na maminom Instagramu.

Četverogodišnja Violetta Antonova iz Rusije

Violetta ima samo četiri godine i već je odradila nekoliko modnih revija te je uključena u reklame za dječju odjeću. Ima vlastitu Instagram stranicu, a njezina mama objavljuje fotografije.

Petogodišnja Arisha Lebedeva iz Rusije

Arisha je kćerka Elene Perminove, poznatog modela. Već od malih nogu krenula je stopama svoje mame. Arisha se često pojavljuje u časopisima, a njezine fotografije se mogu vidjeti i na Instagramu.

Šestogodišnja Jare Ijalana iz Nigerije

Jare je slučajno postala model, nigerijski fotograf Mofe Bamuyiwa snimio je nekoliko fotografija i objavio ih. Postale su viralne, a djevojčica poznata. Jare ima dvije starije sestre koje su isto modeli.

12-godišnja Alisa Samsonova iz Rusije

Alisa ima 12 godina i već je radila s velikim brandovima kao što su Armani Junior, Monnalisa, Mischka Aoki i Liu Jo. U slobodno vrijeme voli ritmičku gimnastiku i aritmetiku.

12-godišnje Lara i Mara Bawar iz Brazila

Lara i Mara imaju rijetku genetičku mutaciju, njihova koža ima manju količinu pigmenata. Djevojčice su aktivne u različitim projektima sa starijom sestrom. Kao male sudjelovale su u kampanjama za Nike i Bazaar Kids.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije