Fotoreportaža / Lijepe žene prolaze kroz grad...

08. 05. 2020. u 15:05:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Uvijek se kaže - ljepota je u očima posmatrača. Iz tog razloga i sumnjanmo da se neki i neće složiti s tim da bi se sve žene s fotografija iz šetnje Sarajevom mogle uklopiti u Štulićeve stihove koje smo stavili u naslov.

Fotoreporteri portala Radiosarajevo.ba Dženan Kriještorac i Admir Kuburović prošteali su gradom, u sarajevskoj špici oko 14 sati, i snimili fascinantne kadrove. 

Sarajke su se uvijek znale lijepo odijevati, pa su topao majski dan iskoristile za šetnju Sarajevom sve do zalaska sunca.

Mnoge od njih hrabro se izašle u novim odjevnim kombinacijama, najavljujući i da je pandemija korone na izlaznim vrtatima. 

Naravno, oprez je i dalje prisutan. Mnogi nose zaštitne maske i rukavice, jer ne treba zaboraviti da je danas jedan od najtežih dana u našoj zemlji kada je riječ o smrtnim slučajevima od COVID-19

Ipak, idemo sa lijepim temama pa vam donosimo vam foto-galeriju dama koje su na neki način obilježile današnji dan na ulicama Sarajeva: 

 


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA