Kraljica parodija opet oduševljava imitirajući Britney, J.Lo, Justina Biebera

Radiosarajevo.ba
Kraljica parodija opet oduševljava imitirajući Britney, J.Lo, Justina Biebera
Celeste Barber na Instagramu objavljuje fotografije na kojima oponaša poze Kim Kardashian, Britney Spears, Justina Biebera, Jennifer Lopez i drugih poznatih želeći pokazati koliko su te poze nerealne.

Australijska komičarka Celeste Barber na svom Instagram profilu objavila je seriju fotografija koje su zapravo parodija na fotografije koje svakodnevno objavljuju poznate osobe na društvenim mrežama i koje izgledaju tako savršeno i lijepo.

Na duhovit način Celeste je napravila svoju viziju celebrity fotografija i zapravo pokazala koliko su besmislene i nerealne poze u kojima se pjevači, glumci i modeli svakodnevno fotografiju.

"Ljudi sve to shvataju previše ozbiljno, opsjednuti su poznatima, bogatima, privilegovanima", govorila je ranije ova komičarka.

Ona je istaknula da svojim slikama ne želi nipodoštavati žene, nego pokazati koliko se životi poznatih razlikuju od života "običnih smrtnika".

Pogledajte neke od njenih urnebesnih parodija.

 

Da Vinci. Spears. Barber. #celestechallengeaccepted #celestebarber #funny #britneyspears #davinci

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije