Kao iz bajke: Pogledajte čarobni zalazak sunca u Sarajevu

0
R. R.
Kao iz bajke: Pogledajte čarobni zalazak sunca u Sarajevu
R. R. / Zalazak sunca u Sarajevu

U Bosni Hercegovini je u posljednje vrijeme veoma toplo, pa su građani mogli uživati u šetnji gradom i opuštajući se uz prirodu.

Mnogi ljudi su odlučili iskoristiti subotu kako bi uživali u ljepotama Sarajeva, njegovom čaršijom i brojnim historijskim znamenitostima.

U Sarajevu je poseban osjećaj ispratiti zalazak sunca, a fotoreporteri Radiosarajevo.ba su zabilježili nekoliko sjajnih fotografija.

Dačić tvrdi: U utorak zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a o BiH

Dačić tvrdi: U utorak zasjeda Vijeće sigurnosti UN-a o BiH

U Sarajevu je bilo sunčano vrijeme. Najviša dnevna temperatura bije je oko 13 stepeni.

U nedelju, 18. februara, u većem dijelu zemlje jutro umjereno do pretežno oblačno, uz postepeno razvedravanje tokom dana. U jutarnjim satima u Bosni je lokalno moguća slaba kiša. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 4 do 8, na jugu do 10, a dnevna od 10 do 16, na jugu do 19 stepeni.

Zalazak sunca u Sarajevu

U ponedeljak, 19. februara, sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Prije podne po kotlinama Bosne i uz riječne tokove magla ili niska oblačnost. Vjetar slab sjeverni. Jutarnja temperatura zraka od 0 do 6, na jugu do 8, a dnevna od 8 do 14, na jugu do 16 stepeni.

U utorak, 20. februara, prije podne umjereno do pretežno oblačno vrijeme, lokalno sa slabom kišom. Tokom poslijepodneva prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 0 do 6, na jugu do 9, a dnevna od 8 do 14, na jugu do 17 stepeni.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije