Jesu li ovo najbolji nastavnici regije: Prerušeni u filmske junake dočekali učenike

2
Radiosarajevo.ba
Jesu li ovo najbolji nastavnici regije: Prerušeni u filmske junake dočekali učenike
FOTO: Facebook / Nastavnici rekreirali likove iz poznazih filmova

Vrijeme praznika u Hrvatskoj je završeno, a učenici su se vratili u školske klupe. Zbog pandemije koronavirusa i učenici i nastavnici zasitili su se online nastave, a koliko je nedostajala nastava "uživo", pokazali su profesori Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec.

Naime, kako bi obilježili početak drugog polugodišta i razveselili učenike pri povratku u učionice, rekreirali su brojne poznate likove iz filmova i serija.

Tu su likovi iz megahitova E.T., Plavuša s Harvarda, Peaky Blinders, Glup i gluplji, Charlijevi anđeli, Prijatelji, Breaking Bad, La Casa del Papel

Novi slučaj u BiH: Učenik došao u školu s pištoljem, uhapšena četiri maloljetnika

Novi slučaj u BiH: Učenik došao u školu s pištoljem, uhapšena četiri maloljetnika

"E. T. još uvijek želi kući, plavuša s Harvarda ruši stereotipe, u Paklenom šundu i dalje se izvrsno pleše, Peaky Blindersi šire strah i trepet, banda crvenokapuljaša željna je akcije...

Ne, ne bojte se, niste zapeli u prazničnom bingeanju! Vaši profesori, prerušeni u junake iz poznatih filmova i serija, očekuju vaš povratak želeći vam pokazati da su, unatoč svim izazovima koje pred vas stavljaju, i oni samo ljudi, veseli, duhoviti i dobronamjerni. Dobro nam došli u školske klupe u novoj 2022. i neka nam i ona bude ovako vesela!", napisali su profesori, a učenici nisu krili oduševljenje u komentarima.

Nastavnici rekreirali likove iz poznazih filmova - undefined

FOTO: Facebook: Nastavnici rekreirali likove iz poznazih filmova

Više fotografija pogledajte u našoj galeriji!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije