ITEP slavi Dan škole i poklanja stipendije za studije na najsavremenijim programima

Promotivni tekst
ITEP slavi Dan škole i poklanja stipendije za studije na najsavremenijim programima
Foto: IT Academy / Ilustracija

ITEP visoka škola u ovoj nedjelji proslavlja svoj Dan škole i tim povodom poklanja posebne pogodnosti za upis na najsavremenije studijske programe u BiH.

Akcija povodom Dana škole na ITEP-u traje samo do 21. juna i omogućava vam da se uz stipendiju, koja može iznositi čak 1.500 KM za svaku godinu studija, školujete po značajno umanjenoj školarini i pripremite se za uspješnu karijeru u oblasti informacionih tehnologija ili ekonomije.

Broj slobodnih mjesta za prijave u toku ove akcije je strogo ograničen. Zato reagujte na vrijeme i obezbijedite sebi obrazovanje koje će vam omogućiti siguran posao i odličnu zaradu.

Ilustracija - undefined

Foto: IT Academy: Ilustracija

Studijski programi koji vas pripremaju za najisplativija zanimanja

Studijski programi ITEP visoke škole fokusirani su na sticanje primjenljivih i trenutno najtraženijih vještina na tržištu. To znači da ćete tokom studija steći upravo ona znanja koja će vam omogućiti da brzo pronađete odlično plaćen posao u struci. Potrebno je samo da se odlučite za neki od 3 najtraženija programa i započnete školovanje po najsavremenijim uslovima.

Studiranjem na programu Računarske i informacione tehnologije pripremićete se za projektovanje, kreiranje i implementaciju najmodernijih programa. Drugim riječima, steći ćete najsavremeniju informatičku pismenost, koja će predstavljati vašu ulaznicu za uspješnu karijeru programera, IT menadžera, softverskog inženjera itd.

Sa druge strane, ako maštate o tome da pokrenete sopstveno preduzeće od nule ili planirate da izgradite uspješnu karijeru u oblasti ekonomije – odlučite se za studije na programu Poslovna ekonomija i preduzetništvo ili Računovodstvo i revizija. Očekuje vas obrazovanje koje će vam pružiti širok spektar mogućnosti za odlično plaćen posao u različitim oblastima. Uz to, preuzećete vještine i kompetencije iz područja savremenog poslovanja potrebne za uspješan razvoj i vođenje vlastitog preduzetničkog poduhvata i povećanje konkurentske prednosti preduzeća u kojem ste zaposleni.

Studirajte po najmodernijim svjetskim standardima

Da biste stekli najperspektivnija znanja današnjice, važno je da studirate po najmodernijim svjetskim standardima. Iz tog razloga, predavanja na ITEP visokoj školi se održavaju u računarskim laboratorijama sa pratećom opremom posljednje generacije.

Uz to, zahvaljujući specijalizovanoj DL platformi za softverski podržano učenje, koju je razvila ova obrazovna ustanova, tokom studija biće vam omogućeno da pratite live stream predavanja, komunicirate sa profesorima i kolegama ili preuzmete nastavne materijale u elektronskoj formi. Androd i iOS aplikacije ITEP visoke škole su još jedan benefit koji vam olakšava praćenje nastave sa bilo kog mjesta.

Ilustracija - undefined

Foto: IT Academy: Ilustracija

Praksa, diploma i pomoć prilikom zapošljavanja

U zavisnosti od odabranog smjera, po završetku studija dobijate zvanje diplomiranog inženjera računarstva i informatike ili diplomiranog ekonomiste. A dodatak vašoj diplomi i ono što će vas prilikom zapošljavanja izdvojiti od konkurencije jesu međunarodno priznati certifikati, za koje ćete moći da polažete odmah nakon studija. Cambridge, CIM, LCCI samo su neki od njih.

Da biste odmah nakon studija pronašli posao u struci, pored najsavremenijih vještina i priznate diplome, neophodno je da imate i iskustvo u radu na realnim projektima u struci. Upravo iz tog razloga ITEP vam kroz LINK Apprentice Program pruža priliku da kroz praksu već tokom studija steknete prva radna iskustva u velikim kompanijama. Osim toga, tu je i Centar za razvoj karijere, koji vam omogućava da se povežete sa poslodavcima i zaposlite se u nekoj od najprestižnijih kompanija.

Pritom, ovo su samo neke od dodatnih pogodnosti koje na ITEP visokoj školi dobijate potpuno besplatno.

Započnite studije po najpovoljnijim uslovima što prije! Broj slobodnih mjesta je ograničen

Akcija za Dan škole na ITEP-u traje samo do nedjelje, 21. juna. Zato ne propustite jedinstvenu priliku da konkurišete za stipendiju koju dodjeljuje ITEP visoka škola i studirate po najpovoljnijim uslovima. Ne zaboravite da stipendija važi za sve godine studija.

Broj slobodnih mjesta za upis po akcijskoj ponudi strogo je ograničen, posjetite ovu stranicu i prijavite se što prije!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije