ITAcademy poklanja BESPLATAN kurs web designa: Dizajnirajte svoj uspjeh

0
Radiosarajevo.ba
ITAcademy poklanja BESPLATAN kurs web designa: Dizajnirajte svoj uspjeh
Foto: IT Academy / ITAcademy poklanja besplatan kurs

Zbog sve veće potražnje tržišta za kvalitetnim web dizajnerima i želje zainteresovanih za ovo zanimanje, ITAcademy je odlučila da vam pokloni besplatan kurs Web Design (Dreamweaver).

Kurs počinje 20. septembra i traje tri sedmice, a održavaće se u najmodernije opremljenim računarskim laboratorijama na ITAcademy u Sarajevu. Prilagođen je i apsolutnim početnicima, a jedini uslov da ga pohađate jeste vaša riješenost da zakoračite u najperspektivniju oblast današnjice!

Komemoracija Dževadu Jahiću: Odlazak istaknutog lingviste koji je obogatio bosanski jezik

Komemoracija Dževadu Jahiću: Odlazak istaknutog lingviste koji je obogatio bosanski jezik

Broj mjesta je ograničen, zato požurite i prijavite se što prije putem ove stranice.

Prvi korak do kreativnog i dobro plaćenog posla

O tome koliko su web dizajneri traženi govori činjenica da su sajtovi za zapošljavanje pretrpani oglasima za ovu poziciju. Uz to, plate ovih IT stručnjaka iznose i preko 1.000 eura mjesečno, dok je ta cifra u svijetu daleko veća. Upravo iz tog razloga sve je više onih koji su zainteresovani da steknu vještine za ovu veoma traženu i odlično plaćenu profesiju.

Dobra vijest je da do stručnih znanja u ovoj oblasti možete doći i za manje od 10 mjeseci! Dokaz za to su brojni polaznici sa najatraktivnijeg smjera na odsjeku Design and Multimedia na ITAcademy. Oni koji su se odlučili za školovanje na smjeru Web Design već u toku ili ubrzo nakon školovanja započeli su svoje uspješne karijere – samostalno ili u svjetski poznatim kompanijama.

– Ni posao ni obaveze nisu me spriječili da aktivno učestvujem na svim predavanjima na ITAcademy. Upravo zahvaljujući predavačima i radu na realnim projektima već u toku školovanja započeo sam raditi na velikim projektima! – prenio nam je Imad Šišić, koji je upravo odbranio svoj završni rad na smjeru Web Design na ITAcademy.

Praktična znanja i vještine za dobro plaćen posao web dizajnera na ITAcademy steći ćete direktno od stručnjaka u ovoj oblasti. Predavači na ITAcademy su eksperti sa višegodišnjim iskustvom, a među njima je i Igor Dugonjić, ekspert za grafički, web i video dizajn. Upravo on će vas voditi do traženih znanja web dizajnera! Zato ne propustite priliku da budete među polaznicima besplatnog kursa kursa Web Design, prijavite se što prije!

ITAcademy – najbolje mjesto da započnete visokoplaćenu karijeru web dizajnera

ITAcademy će vas u potpunosti pripremiti za izlazak na tržište, saradnju sa klijentima ili freelance posao.

ITAcademy poklanja besplatan kurs - undefined

Foto: IT Academy: ITAcademy poklanja besplatan kurs

Program školovanja na smjeru Web Design sačinjen je od najkvalitetnijih IT kurseva. Uz to, školovanjem na ITAcademy dobijate i čitav niz alata i servisa za razvoj karijere, zahvaljujući kojima u rekordnom roku možete doći do posla. Praksa i mogućnost zaposlenja u najuglednijim IT kompanijama, mogućnost besplatnog doživotnog usavršavanja, fakultativni kursevi engleskog i njemačkog za one koji žele da rade u inostranstvu, program za razvoj ličnih i profesionalnih vještina samo su neke od brojnih pogodnosti koje vas očekuju na ITAcademy!

I ne samo to, ako se odlučite za školovanje na Web Design smjeru, imaćete priliku da u okviru ITAcademy Dizajn studija radite na svojim prvim velikim projektima i za kratko vrijeme steknete veliko iskustvo, dobijete preporuke od renomiranih kompanija i povežete se sa klijentima iz zemlje i regiona.

Certifikati za odličnu zaradu i siguran posao

ITAcademy se od svih ostalih škola u regionu izdvaja kao jedina edukativna ustanova koja ima zvanična partnerstva sa međunarodnim organizacijama i najuglednijim svjetskim IT kompanijama i institucijama.

Tako je ova ustanova i autorizovan Adobe Training Center, u kom polaznici stiču najviša znanja u skladu sa ovom prestižnom kompanijom. Po završetku školovanja na Web Design smjeru, imaćete priliku da postanete vlasnik cijenjenog Adobe certifikata, koji je priznat i veoma tražen kod poslodavaca u cijelom svijetu i koji će vas izdvojiti od konkurencije na tržištu rada.

Inače, sa ITAcademy javljaju da je na smjeru Web Design ostalo još samo malo slobodnih mjesta. A kako nastava počinje već u novembru, očekuje se da će se kapacitet veoma brzo popuniti. Zato, ako želite da zaplovite u perspektivan svijet web dizajna, posjetite sajt it-akademija.com i rezervišite svoje mjesto.

Prijavite se što prije! Broj mjesta je ograničen

Podsjećamo, broj mjesta na besplatnom kursu Web Design (Dreamweaver) je ograničen, zato brzo posjetite ovu stranicu i prijavite se.

Ovo je jedinstvena prilika da potpuno besplatno uplovite u IT svijet, učite od stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom, prisustvujete sjajnoj atmosferi na predavanjima i napravite prvi korak ka IT-ju! Pošaljite svoju prijavu!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije