Hrvatska: Zagreb oblači novo adventsko ruho

AA
Hrvatska: Zagreb oblači novo adventsko ruho
Središnji dio Zagreba ovih dana preoblači se u adventsko ruho koje će svojim ugođajem i ove godine privući velik broj gostiju i turista, ali i Zagrepčane na gradske ulice do kasno u noć.

Prošle godine Zagreb je stekao zavidnu titulu ponajljepše adventske destinacije u Europi, a da će se i ove godine natjecati sa europskim gradovima, već se vidi u gradskom centru gdje komunalni djelatnici neumorno postavljaju adventske ukrase, bijele kućice, jelke, sanjke i ostale rekvizite koje će upotpuniti božićnu bajku u hrvatskoj metropoli.

Ne zaostaju ni dućani i privatne radnje koji bogatim nakitima i raskošnim dekoracijama nastoje privući što veći broj kupaca.

Advent u Zagrebu službeno započinje 2. decembra i trajat će sve do 7. januara 2018, a povodom slalomske utrke Snježna kraljica koja će se održati na Sljemenu početkom nove godine, gradski oci najavljuju otvaranje skijališta u gradskom centru.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije