Građani ljuti: Ima Ferrari od pola miliona KM, a nema za parking

2
Radiosarajevo.ba
Građani ljuti: Ima Ferrari od pola miliona KM, a nema za parking
Foto: Facebook/ Trn u oku / Građani u Zadru nezadovoljni

Ferrari u vrijednosti većoj od pola miliona KM je tema brojnih razgovora i kritika u Zadru. Ne zbog izgleda ili cijene - već ponašanja njegovog vlasnika.

On se tako parkirao ispred jednog kafića u Zadru i to, ni manje ni više, nego na pješački prijelaz.

"I opet ovaj ljepotan ispred kafića "Barka" dokazuje i pokazuje svoju negrađansku kulturu i bahatost.. Glavno da se je on ugnijezdio na pješačkom prelazu.. Tako to rade gradski bossovi.." - glasi komentar  Facebook grupi "Trn u oku".

Bursać: Quo vadis zabludjela Srbijo, šta ćemo sa Dinkom?

Bursać: Quo vadis zabludjela Srbijo, šta ćemo sa Dinkom?

Građani u Zadru nezadovoljni - undefined

Foto: Facebook/ Trn u oku: Građani u Zadru nezadovoljni

"Ne može taj vozač razmišljati, kad mu je svo bivstvovanje u limariji", "Mogu pretpostaviti da isti bi bio oduševljen spontanim činom slučajnog prolaznika koji bi na haubu ovog talijanskog ljepotama, metodom površinske gravure, ostavio trajnu uspomenu...", "Ključ pa po vratima ostavit poruku", "Uska mu ulica" - su samo neki od komentara kojima su građani Zadra iskazali nezadovoljstvo ovakvim postupkom.

Kako piše Jutarnji.hr, riječ je o modeli čija je proizvodnja počela prije 13 godina, a iznosi oko pola miliona KM (oko 350.000 dolara).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije