Cijela BiH i region pričaju o fotografiji koja je mnoge rasplakala

Radiosarajevo.ba
Cijela BiH i region pričaju o fotografiji koja je mnoge rasplakala
Facebook / Cijela BiH i region pričaju o fotografiji koja je mnoge rasplakala

Fotografija para koji se rastaje na autobuskoj stanici u Tuzli jučer je putem društvenih mreža obišla Bosnu i Hercegovinu i region. 

On odlazi u svijet, odlazi tražeći nešto što ovdje nije našao. Ostavlja svoju ženu i dijete koje nije ni svjesno da babo odlazi, a ono malo biće puno sreće nosi plišanog medu po stanici, babo je grli pogledom rosnim.

Cijela BiH i region pričaju o fotografiji koja je mnoge rasplakala - undefined

Facebook: Cijela BiH i region pričaju o fotografiji koja je mnoge rasplakala

"U prizoru koji je trajao nekoliko trenutaka mnogo je testova koji nisu položeni. Pade na testu ono jako muško, prsi se, da bi na kraju pustio suzu. Ustvari ko da je bitno koliko si muško, ostavljaš nešto za šta se živi, kome je bitno koliko si muško. Pade država na testu, ona država koja treba da nas sve zagrli kako bi bili na okupu, ona država koja treba da kaže vi ste naši sinovi ovdje je vama mjesto. Palo je svašta nešto. ali ništa tako bolno kao rastanak", napisao je na svomn Facebook profilu korisnik Tarik Bećirović, a vijest prenijeli mnogi na ovoj društvenoj mreži. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije